3:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2016 16:00

8.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poříčí doma neprohrává


Branky


0

Béčko Spáleného Poříčí spoléhá v letošní sezóně především na výborné výkony na domácí půde a díky ním se drží u čela tabulky. Lužany poprvé v sezóně prohrály teprve minulý týden. Musely tak napravit své zaváhání a přivést body z Poříčí. Domácí potvrdili dobrou formu v domácím prostředí a i se štestím přehráli bývalého lídra tabulky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas

Úvod poločasu byl vyrovnaný a šancí moc nepřicházelo. Když už se nějaká objevila, tak si s ní Fuchs i Varga poradili. Na úvodní branku si tak fanoušci počkali až do 33. minuty. Na konci akce stál Marcel Krejčí a poslal domácí do vedení. Hosté se ale nenechali zaskočit vedoucím gólem. Podařilo se jim vyrovnat v 43. minutě. Na centrovaný balon z pravé strany si naběhl Pavel Pecháček a nártem poslal balon nechytatelně k pravé tyči. Ještě před koncem poločasu měli hosté velkou šanci. S nájezdem si ale Varga poradil a stav v poločase tak byl 1:1. 

Vedoucí góly hostů

Hra v druhém poločasu byla vyrovnaná a oba týmy měly možnost strhnout vedení na svou stranu. Varga ale předvedl parádní zákrok a brankář hostí se také nenechal překonat. V 74. minutě přišel zbytečný faul ve vápně Lužan a rozhodčí odpískal pokutový kop. Exekuci si vzal na starost Filip Brudna. Bezpečně proměnil a domácí znova vedli. Hosté poté více otevřeli hru a hnali se za vyrovnáním. Recept na překonání brankáře domácích ale nenašli. Naopak v 92. minutě přišel rychlý brejk na jejímž konci stál Karel Fehierpataky a potvrdil tři body pro domácí. 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Lužany
Petr Rýmus (vedoucí mužstva TJ Lužany): "Zápas se nám nepovedl. Po vyrovnání jsme měli dvě tutové šance ale neproměnili jsme je. Pak přišel zbytečný faul a penalta. Výkon z naší strany nebyl dobrý."



Sestavy


TJ Sokol Spálené Poříčí B
L. Varga [-] - R. Vaidiš [-] , M. Šesták [-] , J. Pelc [-] , R. Nolč [-] , J. Louda [-] , M. Krejčí [-] , D. Hulec [-] (88. K. Fehierpataky [-] ) , O. Homolka [-] , M. Hofman [-] , F. Brudna [-]

TJ Sokol Lužany
R. Fuchs [-] - J. Linhart [-] , P. Pecháček [-] (60. P. Hodan [-] ) , M. Havránek [-] , F. Tykal [-] (68. M. Hřebec [-] ) , K. Naxera [-] , M. Hořký [-] , J. Pecl [-] , M. Dietl [-] (46. I. Kolečkář [-] ) , V. Šašek [-] , D. Běl [-] (46. J. Běl [-] )

ŽK: 15. R. Nolč , 87. M. Hofman , 89. J. Pelc - 59. V. Šašek , 68. J. Běl .
Hráči zápasu: M. Havránek .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Křen Jiří - DOMANICKÝ Robert, KLIK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.