Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2016 13:30

6.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vstiš poprvé padla


Branky


0

Hráči Družstevníku měli výborný vstup do sezóny a vyhráli úvodní čtyři kola. Zařadili se tak mezi favority. Blovice disponují také velmi kvalitním kádrem a tak vzestup výkonosti po špatném startu byl jen otázkou času. Minulé kolo sice neodehrály ale kolo před tím nadělily Losiné sedm fíků. Byl to tak souboj dvou týmů, které chtějí hrát čelo tabulky. Blovice podaly v zápase dobrý výkon. Od poločasu sice hrály v deseti, ale výbornou pětiminutovkou v druhé půli zlomily odpor domácích a odvezly si tři body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól, pak červená

Úvod zápasu byl vcelku vyrovnaný. Hrálo se bez větších šancí a dlouho se tak stav neměnil. Postupem času přebírali iniciativu hosté a přineslo to vedoucí gól. Zaváhání obrany využil Tomáš Matoušek. Postupoval sám na golmana a ranou mezi nohy se štěstím skóroval. Blovicím se ale situace zkomplikovala v 42. minutě. Kapitán Václav Šeba si nechal dát vcelku zbytečnou druhou žlutou kartu a oslabil tak své spoluhráče. Domácí ale do poločasu nedokázali přesilovky využít. 

Dvě minuty a bylo rozhodnuto

Vstiš si v šatně řekla, že zápas není ztracený a proti oslabenému soupeři zkusí otočit zápas. Přišel ale úplný opak. Po rychlém přechodu směrem dopředu se dokázal prosadit Václav Davídek. Z hostů bylo cítit, že červená karta je semknula a vyburcovala k parádnímu výkonu. Už za minutu stál na konci akce Josef Diviš a nedal Pavlu Purdešovi v brance šanci. Pro domácí to bylo těžké K.O. Přesto se ale nevzdávali a v 57. minutě se po mele ve vápně nejlépe zorientoval kapitán Vodička a šajtlí uklidil balon k tyči. 1:3. Blovice v deseti ale nespoléhaly jen na bránění výsledku. Podnikaly i nebezpečné výpady k soupeřově bráně. Gólem však nezkončily. v 72. minutě se Jan Veselovský opřel do centru někde od střídaček. Jeho centr byl tak "nepovedený" až zapadl přesně pod břevno branky. Vstiš gól nalomil, ale vzdát se ještě nechtěla. Většina akcí ale končila již před vápnem a tak ubývaly síly. V poslední minutě zápasu se domácí dočkali ale ještě jedné vstřelené branky. K odražené balonu ve vápně se dostal Daniel Malý a propálil vše co mu stálo v cestě. Blovice jsou tak prvním týmem, který letos obral Vstiš o body. 



Ohlasy k zápasu


TJ Družstevník Vstiš
Jakub Vodička (hráč TJ Vstiš): "Chyběl nám golman a pár zraněných kluků. Bohužel se nás stále drží marodka. Zápas začal na obě strany vyrovnaně. Po naší chybě šli hosté do vedení. Místo toho aby jsme využili početní převahu, tak na začátku druhé půle jsme dostali dva zbytečné góly. To asi rozhodlo zápas. Dokázali jsme sice snížit ale nic to nezměnilo, soupeř i v deseti měl šance přidal další góly. Nedařilo se nám, byli jsme zbrklý. Kazili jednoduché přihrávky. "




Sestavy


TJ Družstevník Vstiš
P. Purdeš [-] - T. Krejčí [-] - M. Korčík [-] , A. Ježek [-] (85. M. Kaiser [-] ) , P. Švec [-] , J. Vodička [-] , D. Malý [-] , M. Švec [-] (78. V. Hřebec [-] ) , T. Maday [-] (83. D. Dušek [-] ) , J. Pyrgal [-] , O. Vodička [-]

TJ Sokol Blovice
J. Šabata [-] - O. Laibl [-] , T. Matoušek [-] , J. Diviš [-] (78. M. Kašpar [-] ) , O. Šeba [-] (87. R. Šabata [-] ) , K. Hajský [-] , J. Stegmuller [-] (46. J. Parouz [-] ) , J. Veselovský [-] , V. Davídek [-] , V. Šeba [-] , J. Fischer [-] (68. T. Kotous [-] )

ŽK: 42. D. Malý , 63. T. Krejčí , 82. T. Maday - 18. V. Šeba . ČK: 42. V. Šeba .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Legát Zdeněk - ŠVEC Petr (N), HEŘMAN Miloš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.