V. Šeba 90.
2:1p.
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2016 17:00

3.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oba týmy berou první body v sezóně


Branky


90. V. Šeba - 40. M. Kanát
0

Jak Blovice tak Chlumčany padaly z Okresního přeboru. Začátek soutěže jim však opravdu nevychází a po dvou kolech neměli ani bod. Po vyrovnaném průběhu si však v tomto kole připsali  první body oba celky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedoucí gól hostů

Zápas začal vcelku poklidným tempem a velé šance se nerodily ani na jedné straně. Na nějaké vzrušení si tak diváci museli počkat až do konce prví půle. Pět minut před poločasem se dokázal prosadit hostující Martin Kanát a do šaten tak šly štastnější Chlumčany. 

Pozdní vyrovnání

Ani v druhém poločase toho nebylo příliš k vidění. Šance si sem tam přicházely ale žádná se neujmula. Největší vzruch tak vzbudilo až vyloučení hráče hostí za nemístné výroky směrem k sudímu. Když ž to vypadalo, Chlumčany konečně vyhrájí tak přišla chvíle Václava Šeby. Ten dokázal v hodině dvanácté, přesněji v 91. minutě srovnat na 1:1 a poslat tak zápas do penaltového rozstřelu. 

Bod po domácí

V penaltovém rozstřelu měli více štěstí domácí, když dokázali vyhrát 8:7.



Sestavy


TJ Sokol Blovice
J. Šabata [-] - J. Diviš [-] , J. Nováček [-] , V. Šeba [-] , V. Davídek [-] , O. Laibl [-] , J. Veselovský [-] , K. Hajský [-] , J. Stegmuller [-] , A. Zdvořáček [-] (41. T. Matoušek [-] ) , J. Parouz [-]

TJ Keramika Chlumčany B
M. Hůla [-] - J. Vlček [-] , J. Vajai [-] , M. Zíka [-] (46. D. Levora [-] ) , J. Janoušek [-] (69. M. Vojáček [-] ) , T. Lachman [-] (89. D. Souček [-] ) , T. Fořt [-] (92. J. Voler [-] ) , M. Kanát [-] , T. Beníček [-] , Z. Havlíček [-] , J. Kastner [-]

ŽK: 54. V. Šeba , 83. T. Matoušek , 83. J. Nováček . ČK: 64. T. Beníček .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: KLIK Jiří - DOMANICKÝ Robert, ADAMEC Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.