Vstiš doma nadělila Dnešicím tucet gólů


Branky


0

Vstiš doma vstupovala do teprvé druhého zápasu sezóny a prvního domácího. Před týdnem zdolala Letiny a určitě na to chtěla navázat i doma. To Dnešice před týdnem braly dva body za porážu Ptenína na penalty. Zápas byl určitě daleko jednoznačnější než se čekalo a hosté po červené kartě už nedokázali vzdorovat tlaku domácích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodující červená karta

Domácí vstoupili do utkání velice aktivně. Už v 8. minutě využili zaváhání obránce hostů a Ondřej Vodička otevřel skóre zápasu. Za chvíli se mohli domácí radovat znovu. Podruhé v zápase se prosadil Ondřej Vodička a stav byl 2:0. Dnešice ale nesložili zbraně a z rychlého protiútoku snížil Václav Hora. Za dvě minuty mohly hosté srovnat. Na rohový kop Radka Bagoše si naskočil Lukáš Vomela, za již překonaného brankáře však zaskočil hráč a na brankové čáře míč odehrál do bezpěčí. A to se ukázalo jako zlomový moment utkání. Za chvíli totiž dovršil hattrick Ondřej Vodička a rozdíl ve skóre byl opět o dvě branky. Z deset minut se stav zápasu měnil znovu. A znovu u toho byl Ondřej Vodička a zvýšil na 4:1. Za minutu bylo pro hosty ještě hůře, když po druhé žluté kartě muse předčastně do sprch Lukáš Jeslínek. Ještě do poločasu dokázal početní převahu využít opět Ondřej Vodička, který tak za poločas stihl dát pět branek. Poločas tak skočil 5:1.

Kanonáda domácích

Druhý poločas pokračoval přesně tam, kde skončil první, jen s tím rozdílem, že góly dávali už i jiní hráči. Hned dvě minuty po poločase se prosadil Martin Korčík. Domácí už neměli sílu vzdorovat a hlavama už byli někde jinde. V 53. minutě dostal o šance znovu Martin Korčík a ani tetokrát se nemýlil. Za tři minuty se do střelecké listiny zapsal i Daniel Malý a stav byl 8:1. V 60. minutě zkompletoval hattrick Martin Korčík. O pár minut později dal svůj druhý gól Daniel Malý. Následovala čtvrthodinka, kdy se fanoušci žádné branky nedočkali. Té se dočkali až v 81. minutě po střele Petra Švece. Skóre zápasu pak uzavíral stejný hráč jako ho otevíral Ondřej Vodička a to v 86. minutě. Zápas tak skončil drtivým vítzstvím Vstiše 12:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Družstevník Vstiš
Jakub Vodička (hráč TJ Vstiš): "Celý tým makal jak měl. Soupeř nás krom chvíle v prvním poločase příliš neohrožoval. Skvěle nám vyšel už začátek a byli jsme jasně lepší a zcela zaslouženě vyhráli."

TJ Sokol Dnešice
Radek Bagoš (hráč TJ Dnešice): "Vyrobili jsme velké množství hloupých chyb v defenzívě a nevyužili možnost návratu do zápasu. Následně jsme se nechali rozhodit několika kontroverzními rozhodnutími sudího a zaplatili za to vyloučením Jeslínka. Poté už jsme nebyli schopni domácím vzdorovat. Ve druhém poločase už jsme byli hlavami jinde."



Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.