P. Stand 53. (p.)
1:3p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2016 15:00

5.kolo, Liberecký | Česká Lípa | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí nezvládli penalty


Branky


53. P. Stand (p.) - 85. J. Molhanec
0

Valtinov má problémy, co se stestavy týče, ale dnes se blýskalo na lepší časy. Domácí sice byli favorité, ale nakonec nedokázali získat více, než bod. To hosté se štěstím dokráčeli pro zlaté dva body, když se štěstím ovládli penalty...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bojovná půle

Celky začaly poněkud vyrovnaně, ale byli to domácí, kteří nakonec měli z první půle o trochu více než, hosté, byť to branku nepřineslo. Každý tým měl na své straně nějakou tu šanci, ale ta se mihla s efektivitou v zakončení. Prvadou zůstává, že tato půle byla hodně vyčerpávající, jednak kvůli úmornému vedru, ale hlavně díky početným osobním soubojům, ze kterých fanoušek nemohl mít jednoznačné pocity. Poločas se tedy dohrál za nerohodného stavu 0:0. Branky přišly až v půli druhé.

Druhá půle též dopadla remézou

Ze začátku se Brniště chopilo míče a zaútočilo na Valtinov. Ti se provinili penaltou a darovali tak v 53. minutě obrovskou příležitost pro domácí mužstvo. Tu zužitkoval Pavel Stand a domácí mohli být hned klidnější. Jenže měl přijít i druhý, třetí gól, ale tentokrát zavládla smůla na kopačkách domácích hráčů. Ti nastřelili například tyčku, netrefili prázdnou bránu, zkrátka měli dostatek šancí na to, aby zápas rozhodli, ale již se nedokázali prosadit. Poté přišla chvíle Valtinova. V 85. minutě, po nepříliš jasné ofsajdové situaci, která nakonec jako ofsajd nedopadla, neboť praporek pomezního zdvižen nebyl, se do míče opřel Molhanec Josef a vyrovnal utkání. Muselo se jít do penalt, protože v základní hrací době jsme vítěze stále neznali. V penaltách byli štastnější hosté v poměru 1:3. Berou tak celkovou, důležitou výhru 1:2.



Ohlasy k zápasu


FK Brniště
Milan Trégr (hráč Brniště): Jsme hodně zklamaní, že jsme s Valtinovem nevyhráli. Šancí na to bylo více, než dost. Oni se zrovna dnes docela sešli a hned nás to stálo body, byť Valtinov nehrál zrovna bůhvíjak dobře, ale jak říkám, zápas jsme ve druhé půli mohli rozhodnout a vyhrát, což se nestalo. Za nás dnes vypíchnu Kopeckého, Standa a Petra Gutkaise.

TJ Slavoj Velký Valtinov
Petr Chmelař (vedoucí Valtinova): Dneska to bylo derby. Brniště na nás ve druhé půli vlétlo a málem jsme prohráli. Sešli jsme se v dobrém počtu, bylo nás asi patnáct a díky tomu dnes máme body. Za nás dnes hráli dobře Bezděkovský a Štembera.



Sestavy


FK Brniště
P. Svoboda [-] - D. Luft [-] , P. Gutkais [-] , P. Luft [-] - P. Stand [-] - J. Kvasnička [-] , P. Luft [-] , M. Kopecký [-] , M. Havelka [-] (55. M. Trégr [-] ) - M. Kuchař [-] , M. Větrovský [-]

TJ Slavoj Velký Valtinov
J. Vimer [-] - M. Pýcha [-] (60. J. Molhanec [-] ) , F. Sucharda [-] , L. Novák [-] , Z. Ptáček [-] , M. Bezděkovský [-] , M. Šimon [-] , J. Kristek [-] , M. Nešvera [-] , J. Zelený [-] (80. J. Šuma [-] ) , V. Štembera [-]

ŽK: 35. P. Stand , 35. D. Luft - 68. M. Nešvera , 88. J. Molhanec .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: Jankech Pavel - ŠTEMBERA Jaroslav (N), KOŠKA Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.