P. Heinrich 91. (p.)
1:5
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2016 17:00

4.kolo, Liberecký | Česká Lípa | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Cvikov venku smetl Libchavu


Branky


91. P. Heinrich (p.) - 21. D. Pasarič , 25. J. Moravec , 67. J. Moravec , 80. F. Šťastný , 85. P. Brenn
0

Cvikov dále sbírá cenné body, které se na závěr budou hodit a dnes k zápasu přistoupil lépe, než domácí soupeř. Libchava totiž bojuje s obsáhlou marodkou a podle toho to dnes na hřišti také i vypadalo...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Cvikov šel do vedení 0:2

Především dorostenci byli těmi, kteří se objevili v sestavě domácích, ovšem věkový průměr na druhé straně nebyl o poznání vyšší. Cvikov, posílen z áčka, se ujal sedla a domácí začal tlačit. Ve 21. minutě z náporu přišla branka, o kterou se postaral Dan Pasarič a Cvikovští šli do vedení. Využil centru do vápna, který bez problému uklidil. Poté přišla chvíle Jirky Moravce, který zase dokázal brankáře obstřelit a zavěsit přesně k tyči. Hosté vedli o dvě branky a do šatny tak mohli jít s klidnějším vědomím. To ale neplatilo o Zvárovi Patrikovi, který se nechal vyloučit za nesportovní řeči. Stav tedy 0:2.

Cvikov v poklidu dohrál a bere body

Pro domácí to byla šance. Stále měli dohnat manko dvou branek, což se dalo, a navíc hráli o hráče v poli navíc. Jenže v 56. minutě se počet účinkujících vyrovnal. Krasniqi dostal redku, tentokrát za nesportovní gesta, ovšem až po druhé žluté. Hrálo se tedy opět "vyrovnaně" a v 67. minutě přišla zřejmě rozhodující branka, alespoň co se psychiky domácích týče. Autorem byl Jiří Moravec, v utkání již podruhé. V 80. minutě dával na 0:4 Šťastný Franta a v 85. minutě zkušený Pavel Brenn. Nakonec jen kosmeticky upravil stav Heinrich Petr, když se z penalty prosadil v 91. minutě. To bylo ale jen těsně před tím, než rozhodčí ukončil utkání. To nakonec dopadlo lépe pro hosty v poměru 1:4.



Ohlasy k zápasu


TJ Horní Libchava
Václav Erben (vedoucí Libchavy): Dnes nám to nevyšlo, protože soupeř byl jasně lepším týmem. Nás zužují zranění a absence byly v týmu určitě znát. Hráči se snažili, ale Cvikov dnes vyhrál naprosto zaslouženě. Vypíchout můžu Tkachenka a střelce jediné branky, byť z penalty, Heinricha Petra.

FK Cvikov B
Karel Holoun (trenér Cvikova): Jsme za výhru rádi, protože nám to zvedne sebevědomí, hlavně našim mladým hráčům. Jinak musím určitě vypíchnout Jirku Moravce, nejen za dva góly, ale za celkovou hru, domácím obráncům totiž pořádně zavářel, a také Pavla Brenna, což je hrající trenér, s kterým to tu vedeme.



Sestavy


TJ Horní Libchava
M. Groman [-] - R. Tichý [-] , V. Tkachenko [-] , M. Vyšohlíd [-] , J. Králíček [-] , P. Erben [-] , R. Krasniqi [-] , J. Tauš [-] , P. Heinrich [-] , J. Brejška [-] , M. Hruška [-]

FK Cvikov B
F. Švorc [-] - D. Pasarič [-] , P. Rokoš [-] , M. Adlt [-] (46. F. Adlt [-] ) - P. Brenn [-] (85. K. Holoun [-] ) , V. Petrus [-] (72. M. Žák [-] ) , P. Zvára [-] , P. Vacek [-] , J. Adlt [-] - J. Moravec [-] , V. Tima [-] (65. F. Šťastný [-] )

ŽK: 5. J. Tauš , 5. V. Tkachenko , 32. R. Krasniqi , 68. R. Tichý , 88. M. Vyšohlíd - 32. P. Zvára , 73. P. Brenn . ČK: 56. R. Krasniqi - 32. P. Zvára .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: German ml. Robert - VOLF Pavel, BÖHME Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.