Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2016 17:00

2.kolo, Liberecký | Česká Lípa | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krásný zápas ve kterém Polevsko nakonec zvítězilo, jenže až na penalty


Branky


0

Vzhledem k loňskému postavení obou celků v tabulce jsme dnes mohli předpovědět, kdo že může být v utkání lepší, ale stále jde o první ligové kolo a to může být hodně nevyzpytatelné. Ostatně dnes jsme se o tom jen přesvědčili, a nejen my, hlavně hráči Polevska...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli do vedení

Polevsko se zkraje utkání chopilo otěží, byť ne tak výrazně, a tlačilo se k bráně domácích. Ti měli zrekonstruované, nové hřiště a proto byla kvalita zápasu na té nejvyšší úrovni, když si k tomu ještě připočteme ten nejdůležitější fakt a sice, že oba celky hrají pohledný fotbal po zemi, především tedy hosté. Týmy měly své šance, ale byli to především hosté, kteří si vytvořili pořádnou šanci, kterou proměnili v branku. Ve 24. minutě se prosadil David Hybš. To bylo z poločasu zhruba vše a výsledek byl 0:1, alespoň doposud.

Domácí nic nevzdali, naopak

Libchava se dlouho nemohla prodrat k vyložené šanci. Hosté je tlačili a přidávali další branky. V 55. minutě se prosadila opora Polevska, jmenovitě Jiří Suněk a utkání tak nabralo spád. V 60. minutě ještě přesně střílel Michal Kubín a to už s domácími skutečně nevypadalo dobře. Ovšem ti vůbec nic nezabalili a hostům začali zatápět svou bojovností, díky které měli vytoužené žně. V 68. minutě se konečně prosadil někdo ze druhé strany. Branku měl na svědomí Marek Hruška a to domácí nakoplo ještě více. Přidali totiž i další branku a to v 75. minutě. Tentokrát se o ni zasloužil Viktor Tkachenko a ještě nic nebylo ztraceno, pro stranu domácích. Strana hostů naopak poněkud znervózněla. V 83. minutě přišel moment euforie pro domácí mužstvo, když jim alespoň bod vystřelil Míra Vyšohlíd a utkání se tak začalo pořádně dramatizovat. Faktem ale je, že oba celky měly dost šancí na to, aby utkání dokázali rozhodnout v základní hrací době, ale jak je již smutným zvykem, všechny šance prostě nemůžou skončit míčem v síti. Šlo se na penalty a ty s větším štěstím nakonec ovládli hosté 3:4 a berou konečnou výhru 3:4.  



Ohlasy k zápasu


TJ Horní Libchava
Václav Erben (vedoucí Libchavy): Očekávali jsme těžký zápas, protože Polevsko má, i přes jejich změny v kádru, pořád kvalitní mančaft. Loni navíc skončili třetí. Já jsem dnes určitě spokojen, protože začátek ligy nám vyšel dobře, navíc proti zkušenému Polevsku. Faktem je, že nyní u nás probíhá tzv. druhá revoluce, ať už jde o nové hřiště, nebo přestavbu týmu. Dnes se odehrál velice hezký zápas. Vypíchl bych šestnáctiletého Horáka, který hrál velice dobře, byť mu nevyšla penalta a také musím zmínit Vyšohlída.

FC Polevsko
Jan Ramisch (vedoucí Polevska): Obávali jsme se, protože loni jsme s Libchavou zahráli dost podobně. Nakonec nás dostihla nezkušenost, byť je tu zkušených dost, ale kádr byl přes léto obměněn a ještě si nesedl a na hřišti určitě není stoprocentní. Za stavu 3:0, kdy zbývá dvacet minut do konce, jsme si to ovšem měli pohlídat. Jiří Suněk, Malič a Stýblo jsou naši nejlepší hráči z utkání.



Sestavy


TJ Horní Libchava
M. Groman [-] - M. Vyšohlíd [-] , V. Tkachenko [-] - J. Tauš [-] (60. D. Le [-] ) , R. Krasniqi [-] , V. Ondrúšek [-] , R. Tichý [-] , J. Králíček [-] , D. Horák [-] - P. Heinrich [-] , M. Hruška [-]

FC Polevsko
J. Stýblo [-] - D. Hybš [-] (46. M. Kubín [-] ) , D. Nečas [-] , J. Suněk [-] , M. Malič [-] , J. Marušák [-] , M. Vik [-] , J. Satrapa [-] , O. Macura [-] , M. Štikar [-] (11. V. Veťka [-] ) , D. Kubát [-]

ŽK: 85. P. Heinrich .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Janovský Michal - BÖHME Ladislav, BREJŠKA Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.