2:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2016 17:00

3.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobřany berou první body v sezóně


Branky


0

Dobřany nezažívají povedený start do sezóny. Dvakrát vysoko prohrály a tak chtěly doma proti nováčkovi zabrat. Zdemysice dvakrát těsné prohrály, jednou dokonce až po penaltách a další body chtěly odvést i ze Vstiše kde se zápas odehrával. Po devadesáti minutách se nakonec oby týmy rozešly smírně a bod navíc berou domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezgólový poločas

V prvním poločase byla cítit důležitost utkání pro obě strany, žádná nechtěla udělat chybu a pustit soupeře do vedení. K vidění tak byl spíše bojovný fotbal s minimem šancí. A když už se někdo do nějaké dostal buď selhalv koncovce nebo si s tím brankář poradil. Do šaten se tak šlo za stavu 0:0.

Gólová dvouminutovka

V druhé půli byl obraz hry velice podobný.Bylo vidět, že bod je pro obě strany vcelku přijatelný a tak zápas neměl nějak zvášť vysoké tempo. I přes to však góly přišly. O první se postarali domácí kdy se dokázal prosadit Tomáš Kydlíček a vypadalo to, že to bude rozhodující gól zápasu. Za dvě minuty ovšem hosté našli způsob jak odpovědět. Zásluhou Aleše Monharta byl stav srovnán na 1:1. Do konce zápasu už žádná branka nepadla a na řadu tak přišel penaltový rozstřel.

Dva body pro domácí

V této loterii se činili brankáři, rozstřel skončil pouze 2:1 pro domácí. Ti tak berou bonusový bod.



Sestavy


TJ Dobřany
K. Lang [-] - J. Schovánek [-] , P. Trdlička [-] , T. Kydlíček [-] , J. Kraus [-] , M. Bradáč [-] (46. T. Helus [-] ) , J. Čimera [-] , M. Skřivan [-] , V. Bouček [-] , J. Mráček [-] , M. Opatrný [-]

TJ Zdemyslice
O. Kropík [-] - T. Lang [-] (60. A. Monhart [-] ) , O. Rous [-] , T. Zelený [-] (85. M. Kysela [-] ) , P. Česal [-] , R. Šilhánek [-] , A. Polívka [-] , M. Jeslínek [-] , T. Šilhánek [-] , V. Krňoul [-] , J. Fiala [-]

ŽK: 35. J. Schovánek , 54. M. Opatrný - 32. T. Zelený , 38. M. Jeslínek .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: Lažánek Karel - KRÁTKÝ Jaroslav (N), KYSELA Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.