2:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2016 16:30

5.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Union vybojoval svou první výhru a porazil Chotíkov 2:3


Branky


0

Union zatím kráčel v soutěži bez bodů, Chotíkov naopak získal doposud čtyři body. Chotíkovští však v nedělním zápase nedokázali využít domácího prostředí a zaznamenali porážku 2:3. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

Do první půle vkročili aktivně oba celky. Hosté však i ve sníženém počtu předváděli velmi pěkný fotbal. Bylo k vidění několik šancí, Union inkasoval jako první. Chyby v rozehrávce využili domácí a po centru v 16. minutě David Kestler přesně hlavou zakončil za záda gólmana Horna – 1:0. Hosté však k inkasovanému gólu přistoupili dobře – zvýšili aktivitu. Z té nakonec vykřesali i jiskru k založení gólového zápisu, v 22. minutě se míč dostal k Volfovi, ten prostrčil na Petra Starého, který zkušeně obstřelil gólmana Šlajse a srovnal utkání – 1:1. Hosté zanedlouho utkání obrátili. Konkrétně v 28. minutě po přímém kopu z rohu vápna přišel parádní centr za obranu a nabíhající Petr Chudý zakončil hlavou – 1:2.

 

Následovalo několik šancí, gól však do konce první půle už nepadl. Do šaten tak odcházeli hráči Unionu s mírnou výhodou jednoho gólu.

Druhý poločas

Union byl nucen kvůli zranění a nedostatku náhradníků hrát zhruba do 65. minuty v deseti, až poté nastoupil v jedenácti a bylo znát, že si chtějí dojít pro výhru. Union se snažil utkání kontrolovat, několik šancí Chotíkov předvedl, žádná z nich však vyloženě neohrozila bránu hostujících. Naopak v 75. minutě zvýšil na 1:3 Nicolo Scimemi, který využil krásné přihrávky od Ceška a ten střelou k tyči rozvlnil síť. Domácí ke konci druhé půle snížili, využili zmatku v rozehrávce útočícího Unionu a po rychlém brejku snížil Michal Rubáš 86. minutě na 2:3.

 

Tím skončil gólový zápis tohoto utkání. Union si tak odváží první výhru v sezoně a je na osmém místě tabulky, Chotíkovští jsou s bodem navíc na místě sedmém.



Ohlasy k zápasu



TJ Union Plzeň B
Petr Starý: Konečně jsme se dočkali výhry, i přesto, že jsme nebyli vůbec v ideální sestavě a kvůli zranění museli hrát asi 30 minut v deseti, než nám přijel poslední náhradník. Začali jsme dobře, měli šance, ale po chybě v rozehrávce jsme inkasovali jako první. Dál jsme ale bojovali a rychle otočili. Celkově si myslím, že jsme byli lepší a zaslouženě přidali třetí gól. Jen jsme si nemuseli komplikovat závěr, kdy jsme úplně zbytečně inkasovali a báli se o body.



Sestavy


FC Chotíkov 1932 B
J. Šlajs [-] - T. Smeták [-] (21. J. Havala [-] ) , P. Maruš [-] , M. Rubáš [-] , M. Bernas [-] , D. Kestler [-] , M. Hauer [-] (60. D. Kristl [-] ) , J. Fryček [-] (81. P. Oulík [-] ) , F. Dobrý [-] , P. Čech [-] (70. M. Vyskoč [-] ) , P. Novák [-]

TJ Union Plzeň B
M. Horn [-] - Z. Chmelík [-] , P. Chudý [-] , R. Falbr [-] , V. Jíra [-] - M. Volf [-] , P. Kučera [-] (46. M. Češek [-] ) , M. Prcín [-] , P. Kutný [-] (46. J. Hrbáček [-] ) - P. Starý [-] (46. J. Murín [-] ) , N. Scimeni [-] -

Počet diváků: 40. Rozhodčí: Adamčík Miroslav - HÁDEK Michael (N), TEOCHARIS Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.