J. Stránský 75. (p.)
D. Jutka 90.
2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2016 17:00

3.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bor gólem v závěru konečně boduje naplno


Branky


75. J. Stránský (p.) , 90. D. Jutka - 77. D. Vavřík
0

Třetí kolo mělo na programu i souboj mezi Borem a Postřekovem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil bez branek

Souboj dvou týmů z opačných koutů tabulky. Boru se úvod sezony vůbec nepovedl a před dnešním utkáním měl na kontě pouhý bod, Postřekov nadruhou stranu ještě nezaváhal. Utkání bylo od úvodních minut poměrně vyrovnané, na hráčích byla vidět menší nervozita, nikdo nechtěl udělat chybu. Optickou převahu měli hostující fotbalisté, kteří přeci jen byli ve větší pohodě než jejich soupeř, ale jejich kombinace narážely na připravou obranu Boru. Borští se nikam moc nehnali a spoléhali se především na rychlé protiútoky. Na první velkou šanci museli diváci čekat až do 40. minuty, kdy se až před brankáře domácích dostal Jiří Závodný, ten ale svou šanci neproměnil. O dvě minuty později měl další šanci hostí Jan Pfeifer, jeho střela ale těsně minula branku. V prvním poločase se tedy skóre neměnilo, do kabin se šlo za stavu 0:0.

Jutka v závěru zařídil vítězství domácích

Do druhého poločasu vstoupili lépe hosté a hned v 50. minutě mohli jít do vedení, střela Petra Steinbergera ale byla ztečována nad branku. Postřekovští byli po většinu času aktivnějším týmem, nedokázali ale ze své převahy vytěžit vedoucí branku. Domácí je za to potrestali v 75. minutě, kdy v pokutovém území fauloval hostující Jan Němec a byl nařízený pokutový kop. Míč si postavil kanonýr Jiří Stránský a chladnokrevně proměnil. Hosté ale hned po rozehrání zahájili rychlý útok, Petr Steinberger centroval před branku, kde už měl lehkou pozici David Vavřík, který uklízel míč do odkryté branky. Závěr zápasu byl v režii Postřekova, který se snažil za každou cenu zvítězit, nakonec si ale neodvezl ani bod. V nastaveném čase zahrávali borští přímý kop, míč se dostal do pokutového území, kde se ve velkém závaru nejlépe zorientoval David Jutka a dokázal dostat míč za záda brankáře. Bor si tedy díky brance v samém závěru zápasu připisuje první výhru.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Postřekov
Aleš Wirt: Vstup do zápasu se nám celkem vydařil, hráli jsme naši hru, ale nemohli jsme se dostat do zakončení. Soupeř byl v útoku velmi nebezpečný, což nás hodně vysilovalo. V první půli se téměř nic neudálo, až na pár šancí v závěru. Druhý poločas začal v podobném duchu, měli jsme několik šancí, které jsme nedali. Soupeře jsme začali přehrávat, bohužel jsme ale udělali penaltu a Bor šel do vedení. Nám se podařilo okamžitě odpovědět, v závěru jsme ale inkasovali a odjíždíme bez bodů.



Sestavy


TJ Sokol Bor
P. Žalud [-] - T. Koutný [-] , J. Maczko [-] , J. Zeman [-] , D. Jutka [-] , P. Zeman [-] , F. Pták [-] , M. Michl [-] , J. Stránský [-] , T. Janků [-] , M. Buben [-]

TJ Sokol Postřekov
D. Paidar [-] - J. Němec [-] , P. Beňušík [-] (87. F. Kreuz [-] ) , J. Pfeifer [-] , K. Kuboušek [-] , J. Závodný [-] (75. V. Královec II [-] ) , D. Karlík [-] (82. L. Ledvina [-] ) , D. Vavřík [-] , P. Steinberger [-] , K. Kuželka [-] , M. Votava [-]

ŽK: 28. M. Buben , 63. T. Janků , 72. J. Stránský , 81. J. Maczko - 43. K. Kuboušek , 80. P. Steinberger , 87. J. Němec .
Hráči zápasu: D. Jutka - K. Kuboušek .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Pálek Ondřej - KÖNIG Michal, ŽÁK Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.