3:2p.
(1:0)
52. M. Buben
73. T. Janků (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2016 15:00

2.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bor dokázal favorita obrat o bod


Branky


0

Ve druhém kole zavítali fotbalisté Boru na půdu Horšovského Týna.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šindelář poslal domácí do vedení

Úvod sezony byl pro oba týmy naprosto odlišný. Horšovský Týn dokázal v prvním zápase přesvědčivě zvítězit na půdě Částkova, to borští nezvládli domácí utkání s Bělou. Úvod zápasu vyšel lépe domácím hráčům, kteří byli jasně aktivnější než soupeř. Borští hráli poněkud ustrašeně a soupeř je za to dokázal potrestat již v 10. minutě. Po faulu jednoho z hostujících hráčů byl nařízen volný přímý kop, který krásným způsobem proměnil Radek Šindelář. Postupem času se ale hra vyrovnala, hosté začali být odvážnější a na jejich hře to bylo znát. Dokázali srovnat se soupeřem krok a vypracovali si několik zajímavých příležitostí ke skórování. Žádnou z nich ale nedokázali využít, a tak se skóre od konce poločasu již neměnilo. Do kabin se šlo za nejtěsnějšího možného vedení Horšovského Týna.

Hostům se podařilo skóre otočit, vedení ale neudrželi

Do druhého poločasu vstoupili hráči Boru jako vyměnění. Od úvodních minut byli mnohem rychlejší a agresivnější než soupeř a jejich aktivita jim přinesla kýžené ovoce. V 52. minutě se střelecky prosadil Martin Buben a srovnal tak stav utkání. Hosté byli i nadále aktivnější a podařilo se jim dokonce skóre otočit. V 73. minutě byl po dravé individuální akci faulován v pokutovém území Jiří Stránský a rozhodčí ukázal na bílý bod. K exekuci se postavil Tomáš Janků a nezaváhal. Radost ale borským nevydržela příliš dlouho, domácí dokázali odpovědět o pět minut později přesnou trefou Radka Šindeláře a bylo opět vyrovnáno. Do konce zápasu se již skóre neměnilo, musely rozhodnout pokutové kopy.

Bod navíc zůstal domácím

V penaltovém rozstřelu měli více štěstí domácí fotbalisté a po sérii 3:2 se posouvají na prozatimní první příčku.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Bor
Miroslav Vaňous: Jeli jsme do Týna s tím, že je soupeř velkým favoritem. Prvních dvacet minut jsme hráli moc zakřiknutě a soupeř nás za to potrestal. Poté se ale hra vyrovnala a po zbytek poločasu jsme drželi se soupeřem krok. Do druhé půle jsme si řekli, že se s domácími dá hrát a na naší hře to bylo znát. Vypracovali jsme si šance a skóre otočili, v závěru jsme ale přestali hrát, soupeř nás zatlačil a podařilo se mu vyrovnat. Musím ale tým pochválit za dobrý výkon.



Sestavy


FC Dynamo Horšovský Týn
J. Novák [-] - M. Blacký [-] , M. Bešta [-] - J. Černík [-] - R. Šindelář [-] , J. Jurko [-] (63. T. Novák [-] ) , S. Gabriel [-] , M. Čedík [-] , D. Mach [-] (63. V. Šperl [-] ) , D. Pták [-] , T. Macek [-]

TJ Sokol Bor
P. Žalud [-] - J. Zeman [-] , D. Jutka [-] , P. Zeman [-] , J. Pokorný [-] (26. R. Bláha [-] ) , F. Pták [-] , M. Michl [-] , J. Stránský [-] , T. Janků [-] , M. Buben [-] , J. Andrle [-]

ŽK: 55. S. Gabriel - 30. J. Andrle , 89. T. Janků .
Hráči zápasu: R. Šindelář - M. Buben .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Brůha Radek - MAZANEC Marek, HESSOVÁ Tereza.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.