Pojbuky otočily zápas s Olympií


Branky


38. V. Votava - 70. M. Šedivý , 84. M. Zich
0

Díky Šedivému a Zichovi hosté zvítězili na hřišti Olympie a udrželi druhé místo v tabulce. Utkání hodnotí Martin Šedivý.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu



SK ZD Pojbuky
Martin Šedivý: V dalším mistrovském zápase jsme zavítali na hřiště Měšic. Na utkání nedorazil žádný delegovaný rozhodčí, a tak se soudcování ujal domácí funkcionář. Nutno dodat že zápas odřídil s přehledem a velice férově. Začali jsme aktivně, první ale udeřil soupeř. Nebezpečný závar v našem vápně ještě uhasil brankář Novotný. O několik minut později si však domácí záložník zasekl míč a technickou střelou přehodil gólmana. Do velké šance se poté dostal po centru z levé strany Zich, jeho přízemní střelu ale pohotově vykopl domácí brankář. Chvíli poté po faulu na Bočana v rohu hřiště jsme měli možnost zajímavé standartní situace, Rathouský odcentroval na přední tyč a Dvořáček protlačil míč do branky, bohužel se ale pískal útočný faul. V první půli jsme měli možnost ještě několika zajímavých standartních situací, nepodařilo se nám z nich však vůbec trefit zařízení. Když naší obraně nezafungoval ofsajd systém, domácí hráč se řítil z půlky sám na Novotného, naštěstí pro nás jeho pokus jen těsně minul branku. Přestože jsme měli převahu, bylo nám jasné, že otáčet zápas bude velmi složité. Domácí se soustředili na bránění, disponují ale ve svém středu několika šikovnými hráči, kteří se pokoušeli o nebezpečné protiútoky. Z našich pokusů se dlouho žádný nemohl ujmout, dalekonousnou střelu Dvořáčka lehce tečoval domácí hráč, z šibenice jí ale vytáhl gólman. Z následného rohového kopu Křepelky hlavičkoval Grof do břevna. Zaslouženého vyrovnání jsme se dočkali v 70. minutě, kdy se po Mikšíkově autu obtočil kolem protihráče Šedivý a jeho střelu zpoza velkého vápna tečoval mimo dosah gólmana domácí obránce. O pět minut později podržel Měšické brankář, když vytáhl pod břevno mířící technickou střelou Grofa. Věděli jsme, že máme na výhru a nadále jsme byli aktivní, drželi míč a dobře kombinovali. Odměněni jsme byli vítěznou brankou šest minut před koncem, kdy přetažený centr Grofa poslal ve skluzu na místo určení Zich. V závěru už jsme si cennou výhru pohlídali a zažíváme tak nejlepší vstup do sezony za dlouhá léta. Je třeba ocenit, že ačkoliv jsme ve třech ze čtyř zápasů této sezony prohrávali, ve všech případech se nám podařilo otočit zápas do vítězného konce. V dalších čtyřech střetnutích nás ale čekají týmy z horní části tabulky, a zde se teprve ukáže, jak na tom opravdu jsme v porovnání s nejlepšími. První příležitost budeme mít v neděli v derby s B-týmem Mladé Vožice. Začíná se v 16.30, srdečně zveme všechny naše fanoušky.



Sestavy


TJ Olympie Měšice
V. Jiran [-] - M. Čížek [-] (66. L. Jouza [-] ) , J. Dvořák [-] (46. J. Šerpán [-] ) , L. Houda [-] (86. L. Balík [-] ) , P. Šolc [-] , V. Macek [-] , P. Kášek [-] , T. Jíra [-] , V. Dub [-] , V. Veselý [-] , V. Votava [-]

SK ZD Pojbuky
L. Novotný [-] - L. Novotný [-] , J. Papež [-] , M. Šedivý [-] , M. Křepelka [-] , J. Bočan [-] , M. Zich [-] , O. Mikšík [-] , T. Dvořáček [-] (65. M. Zamrzla [-] ) , B. Melichar [-] , L. Rathouský [-] (46. M. Grof [-] )

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.





Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Borotín 13 79:5 39
2 TJ Sokol Lom 13 36:18 31
3 SK Sviny 13 42:37 25
4 FK Řepeč-Opařany 12 20:30 17
5 FC HD2D 12 24:25 16
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Petr Peclinovský 24
2 Jan Kromka 15
3 Josef Hejl 13
4 Nguyen Pavel Tien 11
5 Jiří Hybš 10
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Jiří Klik 48 68,6% 1
2 Venca Likeš 39 55,7% 1
3 Michal Štrouf 39 60,0% 1
4 Radek Hruška 31 47,7% 0
5 Pavel Holobradý 22 56,4% 0
Zobrazit celou tabulku