4:1
(2:0)
47. V. Tugui
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2016 15:30

9.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí proměnili své šance a šedesát diváků vidělo jejich výhru


Branky


3. T. Randa , 32. O. Šiml , 57. T. Randa , 59. V. Šiml - 47. V. Tugui
0

Mladotice promluvily do bojů oprvní příčky a pomohly tak Nečtinám, které se bodově na Kozolupy dotáhly

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlá branka ochromila lídra

Domácí vstoupili do utkání s vedoucím týmem tabulky neohroženě a hned ve třetí minutě se dostali do vedení. Po centru z levé strany se prosadil po dorážce Tomáš Randa. Kozolupy byly nástupem domácích evidentně zaskočeni a jejich hra postrádala klid a přesnost. Domácí naopak hru kontrolovali a po půl hodině hry šli do trháku. A gól to nybyl ledajaký, téměř z půle hřiště napřáhl Ondřej Šiml a brankář si sice na balon sáhl, ale ne dostatečně, aby ho vyrazil mimo - 2:0. Za hosty poté mohl snížit Čech, který se ocitl sám před brankou, ale jeho muška ho zklamala.

Rychlý nástup tentokrát předvedly Kozolupy

Do druhé části vstoupily Kozolupy tak jak se na lídra za nepříznivého stavu sluší a patří. Z první akce se ve zmatku ve vápně nejlépe zorientoval Tugui a vykřesal naději pro hosty. Ovšem přišel faul ve vápně na Randu a domácí dostali možnost penalty, kterou sám Tomáš Randa bezpečně proměnil. Za dvě minuty definitivně pohřbil naděje hostů Václav Šiml, který si našel odražený míč po střele a zvýšil již na 4:1. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Mladotice
Zdeněk Kučera: Pro nás důležité zasloužené vítězství.

TJ Sokol Kozolupy
Jan Hucl: Domácí měli více šancí, které i proměnili a zaslouženě vyhráli.



Sestavy


TJ Sokol Mladotice
P. Koudele [-] - Z. Slach [-] (83. V. Sebránek [-] ) , R. Kučera [-] , T. Randa [-] , V. Šiml [-] , T. Kučera [-] , O. Krofta [-] , F. Krofta [-] (64. P. Krejčí [-] ) , O. Šiml [-] (75. P. Novotný [-] ) , P. Berka [-] , O. Jánský [-]

TJ Sokol Kozolupy
J. Sandru [-] - L. Ledvina [-] , T. Procházka [-] , P. Mráz [-] - P. Pancurák [-] , V. Sláma [-] , R. Tauš [-] , J. Hucl [-] , J. Rajčáni [-] - J. Čech [-] , V. Tugui [-] (80. M. Janko [-] )

ŽK: 44. F. Krofta , 65. T. Kučera , 84. O. Jánský - 52. V. Tugui , 65. J. Rajčáni , 68. P. Mráz , 81. J. Čech . ČK: 89. J. Rajčáni .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: KLIK Karel - HAUZNER Jiří (N), DAVÍDEK Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.