Remízový králové Ledce opět úřadovaly


Branky


10. J. Prais , 30. O. Hano - 43. P. Novotný , 47. O. Šiml
0

Souboj týmů z horní poloviny tabulky dopadl nakonec lépe pro domácí. Vyrovnaný duel musel ale po dvou brankách na obou stranách nakonec rozhodnout až penaltový rozstřel.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pěkný útočný fotbal

Do zápasu nastoupily oba týmy, dle postavení v tabulce. Od začátku sledovalo šedesát diváků pěkný fotbal. První branku viděli již v desáté minutě a k jejich radosti to byla branka domácích. Na pravé straně vybojoval Jirka Nový balon, který předložil Josefu Praisovi a ten napřáhl přesně. Po půl hodině hry šli domácí do trháku z pokutového kopu, který byl nařízen za faul ve vápně. Ondřej Hano si postavil na penaltový puntík míč a nemýlil se - 2:0. Těsně před poločasovou pauzou se dočkali i hosté. Slach odcentroval z pravé strany, míč se dostal k Petru Novotnému a ten již neměl problém uklidit míč do branky.

Rychlá branka

Do druhého poločasu nastoupili skvěle Mladotice. Jánský zatáhl míč po straně, přihrál na volného Ondru Šimla a ten s pomocí tyče vyrovnal na 2:2. I nadále pokračoval pohledný útočný fotbal, šance se střídali na obou stranách. Ani samostatný únik Randy brankou neskončil a tak se dostaly na řadu penalty o bodík na vrch.

Rozhodnutí přinesl brankář

V této sezoně je na penaltový rozstřel nejzkušenější tým z Ledců. A to se také nakonec projevilo jako rozhodující, brankář Pochobradský chytil dva pokusy hostů a bod navíc zůstal doma.



Ohlasy k zápasu


FK Ledce
Marek Matějka: Zaspali jsme druhý poločas, díky čemuž soupeř srovnal.

TJ Sokol Mladotice
Zdeněk Kučera: Velmi kvalitní soupeř, na rozdíl od rozhodčího. Nakonec spravedlivá remíza.



Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.