6:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.11.2016 10:30

13.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sněžný fotbal dokonale vyhovoval domácím


Branky


15. V. Švec , 16. J. Vokurka , 28. J. Vokurka , 65. J. Slach (p.) , 75. J. Slach , 87. J. Slach
0

Domácí celek v minulém kole přivezl bod ze Zdemyslic a na bodový zisk chtěl navázat i doma, ale termín zápasu nedovolil využít hráče áčka. Nepomuk tak měl k dispozici pouze dvanáct hráčů. To Předenice dorazily v hojnějším počtu, ale s horší náladou, když poslední domácí zápas prohrály s Žinkovy. Technický fotbal se příliš praktikovat nedal, kvůli zasněženému povrchu. Přesto bylo k vidění hodně pohledných akcí i gólů. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zaskočení hosté

Úvod zápasu provázela spousta nepřesností a žádný z týmů tak nedržel balon příliš dlouho na kopačkách. Ve 3. minutě se na rohu vápna ocitl osamocený Pavel Kvídera, ale jeho střílený centr dokázala obrana odvrátit. Po chvíli vystrčil růžky i Nepomuk. Martínek poslal balon za obranu na Václava Švece, Šátra ale rychle vyběhl a byl u balonu dřív. V 8. minutě se dostal k zakončení Jan Kadlec, jeho střela měla dobré parametry a mířila do brány. Wallenfels ale předvedl výborný zákrok a vytlačil balon na roh. Z následného rohu se dostal k zakončení na malém vápně Frank, ale balon poslal vysoko na břevno. Předenice pokračovaly v mírné převaze a i přicházely i další slibné šance. V 9. minutě se opřel do balonu z dálky Kadlec, ale jeho střela si našla jen rukavice připraveného Wallenfelse. Když následně v nadějné pozici na hranici vápna netrefil balon Procházka, začal útočit také Nepomuk. 

 

V 12. minutě poslal kapitán domácího mužstva Václav Švec průnikovou přihrávka na Jiřího Šmída, Marek Šátra ale rychle vyběhl, zmenšil úhel a zakončení pokryl. Za další dvě minuty už byla přihrávka za obranu přesnější a V. Švec postupoval sám na Šátru a přízemní ranou otevřel skóre. Uběhly sotva dvě minuty a v gólové příležitosti se ocitl Miroslav Švec, se zakončením ale otálel a obránce míč vypíchl. Balon se ale dostal jen k nohám Jakuba Vokurky a ten prostřelil golmana i dva clonící obránce. V 19. minutě faulují hosté na hranici vápna, k volnému přímému kopu se staví Miroslav Švec, ale svůj pokus nasměroval pouze do zdi, která odvrací na roh. Po zahrání následného rohu se míče ujmuli hosté a založili rychlý brejk. Ten zastavuje nešetrným zákrokem jeden z obránců, píšťalka sudího ale zůstává překvapivě němá. 

 

V 23. minutě se dostal k zakončení z úhlu jeden z hostů, napálil však pouze golmana. Hned za minutu poslal Procházka výborný centr na Maška, ten však nezpracoval a zahodil tak slibnou šanci. Předenice stále hledaly cestu k snížení, ale mizerná koncovka je neustále brzdila. V 25. minutě přišla gólovka pro hosty, Radek Jirák posunul balon Pavlu Kvíderovi a ten postupuje z úhlu sám na brankáře. V zakončení si ale nedokázal poradit. K vidění bylo i spousty pokusů z větší vzdálenosti, jako v podání Tomáše Kadlece, většina ale postrádala razanci či přesnost. V 28. minutě Šátra špatně vykopl, k míči se dostal Vokurka, poslal ho na Miroslava Švece, ten ho chvíli podržel a následně posunul za obranu znovu na Vokurku, který se neukvapil a střelou po zemi překonat brankáře hostů. 

 

V 29. minutě se hosté znovu pokusili ohrozit Wallenfelse z dálky, ale přízemní střela mu nenadělala příliš práce. V 37.minutě postupují domácí do brejkové situace, Václav Švec prostrkává za obranu Davida Šmída, který překonává Šátru. Praporek asistenta je ovšem nahoře a gól není uznán. Po pár minutách se znovu opakovala brejková situace. Domácí borci postupovali tři na tři. Švec vzal zakončení na sebe, gól ale nedává. Po delší době pak zaútočily i Předenice. Procházka prostrčil balon na Franka, jeho centr z nadějné pozice ale našel pouze náruč domácího golmana. V 42. minutě si bratři Kadlecové vymění balon a starší Tomáš vysílá nebezpečnou přízemní ránu. Wallenfels se ale dokázal natáhnout ke své pravé tyči a vytěsnil míč na roh. V posledních minutkách první půle zahrozili ještě i domácí. Miroslav Švec poslal výborný dlouhý balon za obranu na Václava Švece, ten poslal nebezpečný centr do malého vápna, ale žádný z útočících hráčů se k zakončení neprodral. Poločas tak skončil překvapivým vedením domácích. 

Koncert Nepomuckého veterána

Druhý poločas začal aktivitou hostů. V 47. minutě došlo k závaru v domácím vápně, nejlépe se ale zorientoval jeden z obránců a balon odpravil do bezpečí. V následující minutě poslal obránce Předenic příliš pomalou malou domů, vystihl jí David Šmíd a postupuje sám na brankáře. V zakončení se mu nepovede podle představ a je z toho spíše úsměvná šmudla. Pět minut po poločase vyslal záložník hostů dobrou přihrávku za obranu, ale stejně dobře zareagoval i Wallenfels a je u míče dřív než útočník. Předenice pak převzaly na pár minut iniciativu. Dalekonosný pokus Jana Kadlece skončil vysoko nad. Za minutu se ten samí hráč dokázal prosadit v rohu hřiště a dostal sek centru. Jako první u něj byl ovšem brankář a hasí nebezpečí. V 55. minutě dokázali hosté vykombinovat obranu ale střela z deseti metrů končí mimo tři tyče. Domácí se dopouští faulu na 25-ti metrech od brány. Střelu z trestňáku ale Wallenfels vyráží na roh. 

 

V 62. minutě hosté znovu zahrávají přímák. Povedený centr ale nikdo netečuje a golman pohodlně chytá. Následně na hřiště přichází domácí kanonýr Jiří Slach. Hned po pár minutkách se zapojuje do rychlého brejku, přihrává nalevo od sebe na Václava Švece. Toho fauluje vybíhající brankář a sudí nařizuje penaltu. Po menších dohadech kdo a jak zahraje penaltu si k exekuci stoupl Slach a ranou po zemi k levé tyči zvyšuje na 4:0. "> V 67. minutě vyslal Jiří Šmíd do úniku Václava Švece, na Šátru ale nevyzrál. Za pár minut mají hosté k dispozici další volný přímý kop, i tentokrát ale ztroskotali na Wallenfelsovi. V 70. minutě si pro změnu trestňák vyzkoušel Nepomuk. Dobrý centrovaný balon ale nasměroval jeden z útočníků pouze do náruče golmana. 

 

Hosté v posledních minutách zápasu více otevřeli hru, ale místo kýženého snížení spíše dali možnost domácím chodit do rychlých brejků. Jeden takový přišel v 74. minutě, kdy se balon po ose Martínek- Slach dostal až k Miroslavu Švecovi, ten chtěl ze 7 metrů jen lehce dloubnout balon přes padajícího golmana, míč měl ovšem opačnou rotaci a vytočil se z brány. Předenicím se ke konci zápasu už nechce příliš bránit a nastávají tak i situace kdy domácí chodí ve větším počtu a osamocené obránce. V 75. minutě táhne brejk Václav Švec a posouvá balon na Jiřího Slacha. V zakončení si Slach věděl rady a připravil tak hostům nepopulárního bůra. Od celku z Předenic byla ale sympatické, že i přes nepříznivý stav se stále snažily hrát kombinační ofenzivní fotbal a nevypustily závěr zápasu. V 86. minutě se dostal do šance, jako už několikrát v zápase Václav Švec, rozhodl se lobovat brankáře, ale brána mu byla malá a svou druhou branku tak nepřidal. Poslední akce zápasu, která stájí za zmínku byla opravdu rychlá a pohledná. Miroslav Švec se dostal k balonu ve středu hřiště, poslal jen doleva na Jindru Martínka, který zvedl hlavu a viděl osamoceného Slacha na penaltě. Poslal mu milimetrový pas a střelec jeho kvalit už neměl problém poslat míč do poloodkryté branky."> Za třicet minut tak stihl nasázet hattrick. Nepomuk tak doma porazil Předenice vysoko 6:0. 

 

 



Ohlasy k zápasu


FK Nepomuk B
Miroslav Švec (hráč FK Nepomuk): "Výkon se mi opravdu líbil, hrál se pohledný ofenzivní fotbal. Proti Předenicím vždy rád hraji, vyznávají ofenzivní fotbal a to mi vyhovuje. Výsledek je pro hosty nejspíš až příliš krutý. Terén nebyl jednoduchý a pěkně jsme si to tu zorali (smích). Bylo to výborné rozloučení s podzimní částí sezóny."




Sestavy


FK Nepomuk B
P. Wallenfels [-] - M. Březák [-] , D. Šmíd [-] (60. J. Slach [-] ) , J. Vokurka [-] , V. Semerád [-] , J. Šmíd [-] , R. Mráz [-] , R. Jiránek [-] , V. Švec [-] , J. Martínek [-] , M. Švec [-]

TJ Předenice
M. Šatra [-] - K. Mašek [-] , D. Kasl [-] (71. T. Pech [-] ) , D. Procházka [-] , R. Jirák [-] - T. Kadlec [-] , V. Frank [-] (71. M. Zelenka [-] ) , J. Kadlec [-] , P. Kvídera [-] - J. Bernášek [-] (60. J. Mašek [-] ) , J. Mašek [-] (46. J. Sloup [-] )

ŽK: 60. J. Šmíd , 83. M. Březák - 35. R. Jirák .
Hráči zápasu: J. Slach .
Počet diváků: 34. Rozhodčí: Němec Michal - KLIK Jiří, MICHÁLEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.