D. Kasl 23.
1:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2016 14:00

12.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žinkovy jako první dobyly Předenice


Branky


23. D. Kasl - 60. M. Šneberk (p.) , 73. D. Niemkiewicz
0

Domácí celek je v domácím prostředí nepřekonatelný oříšek pro všechny soupeře a svou stoprocentní bilanci chtěl prodloužit i proti Žinkovům. Ty naopak patří k nejlepším týmům na hřišti soupeře. Navíc postavení obou týmů pasovalo tento zápas do pozice šlágru kola. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení domácích

Úvod zápasu byla aktivní z obou stran. První šance přicházely na straně domácích. Hrál se atraktivní fotbal a 80 přihlížejících diváku se muselo dobře bavit. V 23. došlo k závaru před brankou hostů, Kripner v bráně dokázal dvakrát zakročit ale na třetí dorážku z kopačky Davida Kasla už byl krátký. 1:0. Do konce poločasu si oba celky ještě vytvořily pár nadějných pozic, ale další branky už se nedočkaly. 

Obrat hostů

Druhý poločas chtěli domácí pokračovat v nadějném výkonu, ale směrem dopředu se jim přestalo dařit a většina akcí končila ještě před zakončením. Žinkovy naopak svou hru zlepšily a dokázaly si vytvořit pár závarů před brankou. Po jedné z nich v 60. minutě byl ve vápně faulován Tomáš Oulík a rozhodčí nařídil penaltu. Exekuci si vzal na starost Miroslav Šneberk a vyrovnal. Vstřelená branka hosty ještě více nakopla. V 73. minutě se k mohutnému sólu odhodlal Doričák, prošel přes půlky hřiště, obešel několik protihráčů a vypálil na branku. Šatra jeho pokus vyrazil, ale dorážka Davide Niemkiewicze už byla nad jeho síly. Domácí pak vrhli všechno do útoku. Dokázali si vytvořit několik závarů před brankou. Zakončení ale bylo mizerné. Hosté zahrozili po rychlém brejku kdy šel Niemkiewicz sám na golmana, ale neproměnil.  Předenice tak poprvé v sezóně doma ztratily body, a to rovnou hned všechny tři. Žinkovy naopak potvrdily svou výbornou formu na hřišti soupeřů. 



Ohlasy k zápasu


TJ Předenice
Martin Bruml (hráč TJ Předenice): "Vyrovnané utkání kdy se štěstí otočilo zády k nám. Nezvládli jsme to v útoku. Finální fáze byla strašná."

TJ Sokol Žinkovy
Jaroslav Kubeš (trenér TJ Žinkovy): "První poločas jsme hráli špatně, nepodrželi jsme balon v útoku a domácí byli lepší. V druhém poločase se snažili hrát kombinačně, my jsme zvolili jinou taktiku a ta vyšla.Řekl bych, že jsme asi zaslouženě vyhráli."



Sestavy


TJ Předenice
M. Šatra [-] - J. Mašek [-] , R. Jirák [-] , K. Mašek [-] , D. Kasl [-] - P. Kvídera [-] , T. Kadlec [-] (79. J. Mašek [-] ) , V. Frank [-] , J. Kadlec [-] - M. Bruml [-] , J. Bernášek [-]

TJ Sokol Žinkovy
K. Kripner [-] - T. Oulík [-] , J. Čengery [-] , J. Trojánek [-] (90. J. Tykvart [-] ) , D. Niemkiewicz [-] , M. Šneberk [-] , Z. Pavlíček [-] (46. J. Vokurka [-] ) , T. Hora [-] , M. Vokurka [-] , Š. Merhaut [-] , J. Doričák [-]

ŽK: 8. R. Jirák , 82. M. Bruml , 90. J. Bernášek .
Hráči zápasu: J. Doričák .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Legát Zdeněk - ŠILHÁNEK Zdeněk (N), ŠRAIT František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.