Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2016 16:00

8.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Předenice rozhodly v prvních osmi minutách


0

Předenice předvádějí v letošní sezóně parádní fotbal a to především na svém hřišti. Dalším zářezem na jejich pažbě měly být Kasejovice. Ty čekají na vítězství již čtyři kola a jejich výsledky jsou prozatím velké zklamání. Domácím se podařilo v prvních osmi minutách dát tři branky a to o osudu zápasu nejspíše rozhodlo. Kasejovice sice nebyly jednoduchý soupeř, ale gólový rozdíl již nedokázaly stáhnout a prohrály vysoko 5:1. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Raketový start zápasu

Domácí vlétli na hosty a odměnou jim byl velice brzký gól. Ve 3. minutě si balon na vápně uzmul Josef Mašek a nádhernou střelou do šibenice otevřel skóre. Uběhly pouze tři minuty a na dlouhý balon za obranu si naběhl Jakub Bernášek a tváří v tvář brankáři si dokázal poradit. 2:0. V 8. minutě domácí dovršili drtivý nástup. Dlouhý balon za obranu si zpracoval Martin Bruml a z ostrého úhlu prostřelil Svobodu. Předenice se rychlými brankami uspokojily a přestaly hrát svou hru. Kasejovice začaly být aktivnějším týmem a vytvořily si několik brankových příležitostí. Marek Šatra byl ale pozorný a držel čisté konto. Ve 40. minutě předvedl Pavel Kvídera povedenou idividuální akci a následně předložil balon Kamilu Maškovi a ten přidal čtvrtý gól domácích. Domácí se snažili hrát svou hru ale nedařilo se jim, hosté byli důraznější ale stále né a né prolomit střeleckou smůlu. Předenice se spíše soustředily jen na brejkové situace a trestaly chyby v obraně hostů. Jednu takovou využily ve 45. minutě, kdy na půlce přebral balon Martin Bruml a průnikovou přehrávkou poslal Jakuba Bernáška sám na golmana. V zakončení si opět poradil a stav byl už hrozivých 5:0. Tímto výsledkem i poločas skončil. Pro domácí skvělý stav, pro hosty opravdu krutý.

Jasná převaha hostů

Kasejovice vstoupily do druhho poločasu velmi aktivně a jasně přehrávaly domácí. Vytvořily si i několik šancí, některé i vyložené. Skvěle chytající Šatra ale svůj tým držel. V 75. minutě se hosté dočkali zaslouženého snížení. Po rohovém kopu se prosadil Martin Škyrta a snížil stav na 1:5. Do konce zápasu se už hostům nepodařilo snížit. Domácí už žádné šance neměli a zápas tak skončil drtivým vítězstvím domácích. Výsledek obrazu hry ale neodpovídá.



Ohlasy k zápasu


TJ Předenice
Martin Bruml (hráč TJ Předenice): "Byl to těžký zápas, Kasejovice jsou hodně nepříjemné, ale dělají chyby v obraně a toho jsme využili. Začátek zápasu se nám povedl a to rozhodlo."




Sestavy


TJ Předenice
M. Šatra [-] - J. Sloup [-] , R. Jirák [-] , K. Mašek [-] (58. M. Zelenka [-] ) - T. Kadlec [-] (51. D. Procházka [-] ) , J. Mašek [-] , V. Frank [-] , P. Kvídera [-] (75. J. Mašek [-] ) - D. Kasl [-] , J. Bernášek [-] (63. T. Pech [-] ) , M. Bruml [-] -

TJ Sokol Kasejovice
M. Svoboda [-] - M. Chára [-] , D. Fiala [-] , K. Horal [-] - J. Šimůnek [-] (72. T. Jakubčík [-] ) , J. Mašek [-] , V. Drnek [-] (61. J. Kopáček [-] ) , J. Mašek [-] , M. Fiala [-] , M. Škyrta [-] - P. Pružinec [-] (46. J. Chaloupka [-] ) -

ŽK: 38. P. Kvídera - 16. D. Fiala , 36. J. Mašek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Velíšek Jiří - ŠILHÁNEK Zdeněk (N), DARDA Luboš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.