Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2016 16:30

6.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Předenice doma opět vyhrály


Branky


0

Předenice jako jeden z mála týmů pokračují ve výkonech z minulé sezóny. Drží se čela tabulky a doma poráží všechny. To už poznal i lídr tabulky z Losiné. V Radkovicích je situace jiná. Nedaří se, mají pouze čtyři body a krčí se na posledním místě tabulky. Favorit byl tak jasný. A na hřišti to přesně vypadalo podle předpokladů. Předenice od první minuty dominovaly a kromě pár minutek kdy hosté dokázali snížit měly zápas plně pod kontrolou. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Převaha domácích

Už od úvodních minut se předenicím dařilo zatlačit soupeře na jeho půlku a vytvářet si šance. První gól přišel již ve 4. minutě. Po faulu zahrávali domácí volný přímý kop.Na centrovaný balon si naskočil Josef Mašek a hlavou poslal míč do sítě. Ani p ovedení domácí nepolevili v aktivitě. Jejich pokusy ale končili mimo nebo je pokryl brankář. nadalší gól se tak čekalo až do 29. minuty. Po rohovém kopu se prosadil Pavel Kvídera. Domácí pak poněkod polevili a chybovali ve vápně. Radkovice toho dokázaly využít a zásluhou Tomáše Kučery snížily na 1:2. Do konce poločasu se už žádný tým nikam nehnal a čekalo se na poločasový hvizd. 

Pokračující převaha

Ve druhé půli se opakoval obraz hry z té první. Předenice soupeře k ničemu nepouštely a vytvářely si gólové šance. Radkovicím z neustálého bránění postupně docházely síly a dopředu se už vůbec nehrnuly. V 51. minutě se znovu po rohu prosadil David Kasl a navýšil vedení. Předenice třetí gól uklidnil a ty se snažily hrát pohledný fotbal pro diváky. Převaha v držení míče byla opravdu velká a tak hosté téměř neměli šanci s výsledkem cokoli udělat. I čtvrtý gól padl po centrovaném balonu. Na centr z pravé strany si naběhl opět David Kasl a přidal druhou branku v zápase. To už se psala 80. minut a zápas se chýlil ke konci. Domácím ale nakonec dokázali nadělit Radkovicím nepopulrního "bůra". V 84. minutě završil akci střelou mezi tři tyče Jakub Bernášek a bylo vymalováno. Předenice tak dál drží krok s čelem tabulky. Radkovice naopak hledají cestu z krize.



Ohlasy k zápasu


TJ Předenice
Martin Bruml (hráč TJ Předenice): "Čekal nás další zápas doma a čekali jsme velice těžké utkání. Chybělo nám hodně hráčů a Radkovice umí potrápit. Zápas ale nakonec dopadl pro nás výborně a Radkovicím jsme nedali šanci uhrát nějaké body."




Sestavy


TJ Předenice
M. Šatra [-] - J. Sloup [-] , K. Mašek [-] , R. Jirák [-] - V. Frank [-] , J. Mašek [-] , P. Kvídera [-] , T. Kadlec [-] , M. Zelenka [-] - J. Bernášek [-] (85. F. Kozel [-] ) , D. Kasl [-]

TJ Sparta Radkovice
K. Novotný [-] - R. Chval [-] (71. S. Tisot [-] ) , J. Toman [-] , T. Kučera [-] (52. T. Šebesta [-] ) , Z. Bultas [-] , T. Kutka [-] , D. Fiala [-] , P. Vlček [-] , J. Janeček [-] , M. Velich [-] , M. Březina [-]

ŽK: 67. J. Sloup - 59. T. Kutka , 82. J. Janeček , 84. P. Vlček .
Hráči zápasu: V. Frank .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Langmajer Ladislav - ŠILHÁNEK Zdeněk (N), VEIT Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.