Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.06.2015 16:30

15.kolo, Jihomoravský | Vyškov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brankovice si přivezly bod


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Kdo přišel do Radslavic na fotbal, chybu neudělal. Od začátku utkání se hrálo nahoru dolů, na obou týmech bylo vidět, že je to poslední zápas sezóny, a že by se rádi rozloučily se svými fanoušky výhrou. K vidění byla vidět spousta akcí, které mohly skončit gólem, a tak se diváci rozhodně nenudili. Skóre se přelévalo jako na houpačce. Do vedení šli hosté 0:1, ale za pár minut domácí otočili skóre na 2:1, které ovšem také dlouho nevydrželo a do přestávky si vzali hosté vedení zpět na svou stranu v poměru 3:4.

 

Tak jak probíhala první půle, tak probíhala i ta druhá. Oba týmy hrály ofenzívně, bránit se nikomu moc nechtělo. O vyrovnání se postaral domácí Donnenberger, který z poloviny hřiště nedal hostujícímu gólmanovi šanci. Netrvalo ale dlouho, a hosté si vzali vedení zpět zásluhou skvěle hrajícího Proniuka J., který se ve vápně obtočil kolem bránícího hráče a střelou pod břevno krásně „zavěsil“. Domácí nesložili zbraně a čtyři minuty před koncem vyrovnali ze standartní situace hlavou.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Brankovice
Hlas z hostující kabiny: Dnes se hrál „bezstarostný“ fotbal. Ani jeden z týmů nechtěl poslední zápas prohrát, myslím si, že oba tábory fanoušků musejí být s předvedenou hrou spokojení. Padlo deset branek a k vidění byla řada dalších nevyužitých příležitostí na obou stranách. Dnes se hrál opravdu fotbal „pro lidi“.



Sestavy


TJ Radslavice
J. Posolda [-] - J. Donneberger [-] , D. Gryc [-]

TJ Sokol Brankovice
D. Kopřiva [-] - M. Kremz [-] , R. Verner [-] , L. Pištělák [-] , P. Tichý [-] - J. Navrátil [-] , M. Tylšar [-] , M. Navrátil [-] , R. Novák [-] - M. Novotný [-] , J. Proniuk [-]

Místo: Radslavice.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.