2:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.06.2015 16:30

26.kolo, Jihomoravský | Vyškov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vážany zabojovaly


0

V sobotu se odehrál pro domácí poslední zápas této sezóny, ve kterém měli za úkol obhájit si své místo v tabulce. Za úmorného vedra se začalo a hráči měli co dělat. Bojovali s únavou, vedrem a schopností něco kloudného vymyslet.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V tomto zápase byly větším favorite Vícemilice. Ovšem v sobotu se hrálo na hřišti soupeře, tedy ve Vážanech. Jak všichni dobře ví, tam málokdo vyhrává. Hosté vědli, že  to bude velice těžký zápas a domácí si museli ukotvit pozici v okrese i na další sezónu. Zápas byl velice zajímavý i divácky. Atmosféra byla dobrá a všichni byli nahecovaní na to, podat co nejlepší výkon. Zápas byl vyrovnaný a do poslední minuty si všichni mysleli, že si týmy odvezou po bodu. To se ovšem nestalo. Vážany mákly a dokázaly stav otočit ve svůj prospěch. Jednogólovým rozdílem si doma ponechaly potřebné tři body, a zase se vzdálily ode dna tabulky.



Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.