Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.06.2015 16:30

26.kolo, Jihomoravský | Vyškov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brankovice s přehledem


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté od první minuty diktovali tempo hry a bylo otázkou kdy padne první „zlomová“ branka. Ta dlouho nepřicházela, hosté v prvním poločase zahodili několik slibných šancí. První branku vstřelil Novák R. z nařízené penalty na Navrátila J., kterého srazil domácí golman. Za tohoto stavu se šlo do kabin.

 

Druhý poločas byl podobný tomu prvnímu. Hosté kombinovali, vytvářeli si šance a konečně je začali i proměňovat. Druhá branka dodala hostům více klidu na kopačky a v poklidném tempu dotáhli zápas do vítězného konce. Jediným rušným momentem na straně domácích byla hra na riziko od hostujícího golmana (zaskakující hráč ), který šel do kličky, a pod tlakem nepřesně rozehrál a daroval domácím šanci, ale své zaváhání vynikajícím zákrokem napravil.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Brankovice
Hlas z hostující kabiny: Dnešní zápas se odehrál vcelku v poklidném tempu. V prvním poločase jsme v koncovce působili zbytečně rozpačitě, uklidnila nás až proměněná penalta. V druhé půli nebyl pochyb o tom, že si odvezeme všechny body. Domácím přesto patří uznání, že se i přes jistý sestup a nelichotivý vývoj zápasu snažili hrát a zápas nezabalili.



Sestavy



TJ Sokol Brankovice
M. Navrátil [-] - M. Kremz [-] , P. Tichý [-] , L. Pištělák [-] , R. Verner [-] - M. Havránek [-] , M. Tylšar [-] , R. Novák [-] , J. Navrátil [-] - M. Novotný [-] , J. Proniuk [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.