Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.06.2015 16:30

25.kolo, Jihomoravský | Vyškov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brankovice konečně protrhly smůlu


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Za úmorného horka se hrál svěží fotbal. Hosté mají mladý běhavý tým, který ze středu hřiště dirigoval výborný Marcel Musil (pozn. neskutečná fyzička a rozehra), a tak se domácí výhra nerodila vůbec jednoduše. Domácí hráči po předešlých nezdarech pozměnili trošku taktiku a snažili se více o přímočařejší hru, která se nakonec ukázala jako vítězná. Při první brance vybídl Proniuk J. nabíhajícího Havránka M., který tváří tvář nedal gólmanovi šanci. Druhou branku přidal již zmiňovaný Proniuk J., který zužitkoval krásný centr od Nováka R.. Za tohoto stavu se šlo do kabin.

Druhý poločas začal náporem hostí. Domácí obrana byla pod neustálým tlakem, který hosté zaslouženě přetavili ve snižující branku. V této fázi zápasu mohli být domácí rádi, že předešlé šance hostí zůstaly nevyužity. Třetí uklidnující branku vstřelil po úniku Tylšar M., kterého vybídl krásným pasem Proniuk J. a nedal hostujícímu gólmanovi šanci. Zbytek zápasu už si domácí pohlídali, a tak konečně přerušili dlouhou serii bez bodů.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Brankovice
Hlas z domácí kabiny: Dnes jsme se utkali s výborným mužstvem, které předvedenou hrou řadím mezi špičku okresu. Kobeřice mají výborné technické mužstvo, které řadím na příští sezónu jako černého koně soutěže. O to víc si vítězství ceníme a jsme rádi, že jsme zápas přivedli do vítězného konce.




Sestavy


TJ Sokol Brankovice
V. Škroba [-] - M. Kremz [-] , P. Tichý [-] , R. Pinkava [-] , J. Navrátil [-] - J. Navrátil [-] , M. Tylšar [-] , R. Novák [-] , M. Havránek [-] - J. Proniuk [-] , M. Novotný [-]

TJ Sokol Kobeřice
P. Hloužek [-] - J. Patos [-] , M. Kočovsky [-] , P. Ondráček [-] , R. Polášek [-] - J. Redl [-] , M. Musil [-] , S. Piňos [-] , P. Zbořil [-] - R. Ondráček [-] , T. Kadlec [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.