5:2
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.06.2015 16:30

25.kolo, Jihomoravský | Vyškov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křižanovice to doma zvládly


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V neděli se odehrála v Křižanovicích vyrovnaná partie. Favoritem tohoto zápasu byly Křižanovice, a také si tento post obhájili. Začátek zápasu byl velice zajímavý. Hned v 10 minutě se ujímají vedení domácí po střele Fürsta. Za 6 minut rozvlní síť domácí Maláč. Hosté si čekají na bránu dlouho. Na konec se do konce poločasu  trefují a do kabin se jde za stavu 2:1. Druhý poločas je zcela v režii Křižanovic.  Přidávají další tři branky (Raušer, 2x Chalupa) a hosté se zmůžou jen na snížení stavu na konečných 5:2. Nutno podotknou, že Vážany hrály od 55 minuty bez vyloučeného Opletala. Křižanovice si obhájily své místo v tabulce. Už je jen tak nikdo nepředskočí. Druhá příčka je pro ně, jako nováčky v soutěži velkým úspěchem.



Ohlasy k zápasu


FK Křižanovice
Vratislav Olša (FK Křižanovice): V utkání jsme byli produktivnější a zaslouženě jsme si připsali tři body. Hosté hráli od 55. minuty o deseti bez vyloučeného Opletala, ale i tak si vytvořili šance a bojovali do poslední minuty. Při šancích Vážan nás podržel Petr Klimčík.




Sestavy


FK Křižanovice
P. Klimčík [-] - V. Brožina [-] , M. Florián [-] , O. Koutný [-] , L. Minks [-] - M. Ragas [-] , J. Kroupa [-] , T. Fürst [-] , J. Maláč [-] - J. Raušer [-] , J. Chalupa [-]


Hráči zápasu: P. Klimčík .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.