Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2016 15:30

7.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bohdalec si suverénně připsal další tři body


Branky


0

Lídr tabulky z Bohdalce si přijel pro další tři body do Měřína. Největší zásluhu měl na konečném výsledku kanonýr hostujícího celku Jan Sklenář, který se dokázal prosadit hned šestkrát! Hosté si tedy zaslouženě odvážejí výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté rozhodli během první půle

I když to ke konečnému výsledku nevypadá, tak první půli začali mnohem lépe domácí. Už od prvních minut se Bohdalec dostal do veliké defenzívy, ale všechny šance Měřína končily na hostující obraně. První šance přišla v 6. minutě, zatažený Bohdalec poslal dlouhý obranný odkop, ten zachytil Sklenář a v souboji jeden na jednoho přešel přes stopera a střelou mezi nohy golmana Jurka poslal Bohdalec do vedení. Měřín stále na hřišti dominoval a svoji snahu využil v 13. minutě, dlouhý centr do vápna umístil hlavou do brány Krčál a srovnal na 1:1. Bohužel pro domácí už o minutu později přišla šance jako při první brance, Sklenář zachytil dlouhý balon, nasadil jesle Královi a střelou na zadní tyč vrátil vedení Bohdalci. V 20. minutě přišla další domácí hrubka, Petr Jaša vystřelil ze vzdálenosti třiceti metrů a po hrubé chybě Jurka, který si myslel, že míč jde vedle, šli hosté do vedení 1:3. Naštěstí pro domácí si i Bohdalec vybral svoji slabší chvilku, obránce Ambrož nezvládl přihrávku na stopera a namazal Padalíkovi, ten už si s gólmanem Skryjou poradil a snížil na 2:3. V 26. minutě prošel hostující obranou Luboš Jaša a když ho Smejkal zezadu stáhl k zemi byla nařízena penalta. K pokutovému kopu se postavil Sklenář a s přehledem zkompletoval svůj první hattrick. Další šance přišla v 37. minutě, Franěk poslal míč za obranu, ten zachytil Sklenář a Bohdalec vedl už 2:5. Poslední a snad i nejhezčí šance zápasu přišla v 43. minutě, Sklenář si zachytil balón na rohu velkého vápna, vymotal tři obránce a jasně poslal Bohdalec do čtyřbrankového vedení - poločasových 2:6

Jan Sklenář završil druhý hattrick

V druhém poločasu se hrálo spíše na středu hřiště. První šance přišla v 55. minutě, Franěk poslal nádherný centr do vápna, na ten si naskočil Sklenář, ale míč poslal těsně nad. V 63. minutě dal Bohdalec domácím šanci, když byl po druhé žluté vyloučen Bedřich Nedoma a domácí Měřín ihned začal hosty tlačit. Bohužel pro domácí se hosté skvěle bránili a všechny domácí snahy odvraceli a k tomu ještě dokázali vedení navýšit. V 76. minutě se odražený balón dostal k Luboši Jašovi a ten svojí střelou navýšil náskok na pět branek. Poslední šance zápasu přišla v 86. minutě, Jan Sklenář vypíchnul rozehrávku domácí obrany a po přehození vybíhajícího golmana zkompletoval i svůj druhý hattrick - konečnch 2:8.



Ohlasy k zápasu



TJ Jiskra Bohdalec
Stanislav Sklenář - trenér: Do zápasu jsme vstoupili spíše obranně a hráli na brejky. Tato taktika se nám vyplatila a po poločase jsme vedli zásluhou Jana Sklenáře o 4 branky. I když jsme v druhé půli šli do deseti, tak jsme hosty k ničemu nepustili a náskok dokázali navýšit. Zaslouženě si vezeme 3 body.



Sestavy


TJ Jiskra Měřín C
P. Jurek [-] - I. Prchal [-] , D. Krejčí [-] (31. Z. Zdvihal [-] ) , Š. Král [-] , V. Zezula [-] (80. V. Pól [-] ) - O. Palík [-] , V. Kundela [-] , L. Štreit [-] , K. Smejkal [-] - M. Padalík [-] (85. S. Symonides [-] ) , J. Krčál [-] (69. O. Simandl [-] ) -

TJ Jiskra Bohdalec
R. Skryja [-] - M. Kučera [-] , J. Sklenář [-] , P. Jaša [-] , T. Dostál [-] , J. Ambrož [-] , J. Dostál [-] , F. Franěk [-] (78. R. Kamarád [-] ) , J. Dostál [-] (48. D. Skryja [-] ) , B. Nedoma [-] , L. Jaša [-]

ŽK: 26. K. Smejkal , 34. V. Kundela - 29. J. Dostál , 33. J. Ambrož , 49. T. Dostál , 61. B. Nedoma , 74. D. Skryja , 76. P. Jaša . ČK: 63. B. Nedoma .
Hráči zápasu: F. Franěk , J. Sklenář .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: HOŘÍNEK Tomáš - BAČÁK Petr (N), CHRÁST Radim (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.