Rezerva Jívoví dala kanára Křoví B


Branky


0

Domácí Jívovské béčko si připsalo první výhru v nové sezóně. Během první půle si domácí vypracovali dvoubrankový náskok a v druhém poločase postupně navyšovali skóre. Nakonec domácí zvítězili rozdílem dvou tříd 6:0

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se ujali vedení 2:0

Oba týmy před utkáním stále čekali na premiérovou výhru v nové sezóně. Domácí vstoupili do utkání aktivně a také se jako první prosadili. V 24. minutě se ujala střela Josefa Požára. Na dvoubrankový náskok zvýšil o šest minut později zásluhou zkušeného Miloše Šoukala. Hosté se do náznaků šancí dostávali převážně pouze z brejkových situací, ale prosadit se nedokázali. Do šaten se tedy odcházelo za stavu 2:0 pro domácí.

Počet branek v síti hostů se zastavil na šesti

Domácí se i v druhé půli tlačili před branku hostí a odměnou jim byla branka kapitána Jakuba Pohanky v 55. minutě. Obrovskou šanci na zvýšení svého náskoku dostali domácí v 64. minutě. Hostující brankář Jan Prokeš si ale s nařízenou penaltou poradil. V 71. minutě vstřelil svoji druhou branku v utkání Jakub Pohanka a definitivně rozhodl. V závěrečné pětiminutovce se domácí ještě dvakrát radovali díky brance střídajícího Radka Šejnohy a proměněné penaltě Jana Hejtmánka v nastavení.



Ohlasy k zápasu


FC Santus Jívoví B
Jan Hejtmánek: Do zápasu jsme po taktické domluvě nastoupili ve značné pozměněné sestavě a řekl bych, že nám to prospělo. První poločas jsme zvládli jak jsme si představovali a hráli jsme hodně uvolněně. Poločasové vedení 2:0 bylo zasloužené. Druhý poločas jsme trochu prostřídali hráče a obraz hry se moc nezměnil. Hosté hrozili víceméně z brejkových situací, které řešila naše obrana nebo výborný Tomáš Dřímal v brance. Nutno podotknout, že hned 4 góly padly po standardních situacích a jeden z penalty. V tom by mohla být naše síla do budoucna.




Počet diváků: 35. Rozhodčí: NEBOLA Jaroslav - DVOŘÁK Vojtěch (N), UHLÍŘ František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.