Křoví si rozdělilo body s Osovou Bítýškou


Branky


53. J. Pekárek , 54. P. Liška (p.) - 45. P. Karmasin , 50. M. Hanzelka
0

Utkání mezi rezervami Křoví a Osové Bítýšky skončilo plichtou. Hosté prohospodařili dvoubrankové vedení, neproměnili velké množství šancí a v 80. minutě dokonce zahodili vítězství neproměněnou penaltou.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se ujali vedení gólem do šatny

V prvním letošním domácím zápase hostili fotbalisté béčka Křoví rezervu Osové Bitýšky. Už v 11. minutě museli domácí nuceně střídat, když si natáhl sval obránce Ivo Bureš. Hosté byli aktivnější a drželi míč více na svých kopačkách. Domácí se dostávali pouze do ojedinělých pokusů, ale na hrotu osamocený Jan Pekárek nic nezmohl. Hráči Bítýšky měli několik brankových příležitostí, ale proti byl dnes v brance perfektní Petr Karmazín. Ve 41. minutě se zranil Petr Liška a domácí museli znovu střídat. Ve 45. minutě zahráli hosté nakrátko rohový kop a poslali prudkou přihrávku na malé vápno, kde domácí obránce netrefil balón, kterého se poté zmocnil pavel Karmasin a se štěstím propálil svého skoro jmenovce Petra Karmazína - 0:1. Hned poté rozhodčí ukončil první dějství.

Domácí vyrovnali a hosté neproměnili pokutový kop

Ve druhé půli domácí brzy inkasovali podruhé. V 50. minutě hry prodloužil hráč Bítýšky míč hlavou na Michala Hanzelku, který stál patrně v ofsajdové pozici, ale domácí pomezní to přehlédl a Hanzelka tváří v tvář nedal z blízka Petrovi Karmazínovi šanci. O chvíli později rozehrál Pavel Liška z poloviny hřiště míč, na ten si naběhl Jan Pekárek a střelou skoro do šibenice snížil na 1:2. O minutu později, utekl po levé straně Jiří Chlup, vběhl do pokutového území, zasekl si míč a poté ho podrazil obránce Bítýšky. Následný pokutový kop proměnil Pavel Liška, i když si hostující gólman Vlastimil Božek na míč sáhl. Poté bylo k vidění několik stoprocentních brankových příležitostí v podání hostů, ale buď zasáhl Petr Karmazín nebo hosté netrefili ani branku. V 78. minutě Petr Křístel odkopával před brankou balon přes hlavu a trefil se do tváře, rozhodčí Oldřich Tomášek odpískal pokutový kop za údajnou ruku. To se domácímu hráči nelíbilo a šel mu ukázat otisk na tváři. Rozhodčí ale znovu zopakoval, že to byla ruka. Poté Petr Křístel neudržel nervy na uzdě a rozhodčího vulgárně urazil a musel předčasně do sprch. Následný pokutový kop chytil skvělý Petr Karmazín. Hosté ve zbývající desetiminutovce byli opět impotentní v zakočení a zápas tak skončil remízou 2:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Křoví B
Petr Křístel: Nebýt dnes Petra Karmazína, tak dnešní zápas mohl klidně skončit 2:8.

SK Osová Bítýška B
Jan Večeřa: Herně jsme byli jasně lepším týmem. O body nás bohužel připravila totální střelecká nemohoucnost.



Počet diváků: 50. Rozhodčí: TOMÁŠEK Oldřich - SOUKUP Vítězslav (N), SVOBODA Aleš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.