1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.04.2015 16:00

19.kolo, Jihomoravský | Vyškov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Penalta mohla rozhodnout


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkala se mužstva, která na jaře ještě nebodovala.Na domácích Švábenicích byla v 1.poločase znát nervozita z důležitosti utkání. Hostující Dědice působili fotbalovějším dojmem. Ale po dvou šancích Marka Höfera, který hlavou netrefil odkrytou bránu, přišel trest v podobě branky domácích. Hostující Dědice dál kombinovaly a za 7 minut se jim podařilo vyrovnat Lukáškem a poločas skončil remízou. Na druhém poločasu se podepsalo teplé počasí. Přesto domácí hru zvládali líp, a začali soupeře přehrávat, ale kýženou branku nestřelili ani v 84.minutě, kdy neproměnili pokutový kop. Hosty v druhém poločase několikrát podržel brankář Staníček, který by si zasloužil vizitku "muž zápasu".



Sestavy


TJ Sokol Dědice
P. Staníček [-] - M. Rusňák [-] , J. Sychra [-] , P. Jenáček [-] , T. Sochor [-] - L. Novák [-] , L. Šmerda [-] , M. Höfer [-] , J. Wagner [-] - M. Höfer [-] , M. Lukášek [-]

Sokol Švábenice
M. Weiss [-] - R. Dvořák [-] , R. Novotný [-] , P. Navrátil [-] , T. Orel [-] - J. Stříž [-] , K. Přecechtěl [-] , M. Gruber [-] , Z. Hrda [-] , V. Kuška [-] - M. Novotný [-] (89. Š. Hladký [-] )

ŽK: P. Navrátil .
Místo: Švábenice.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.