Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2015 17:00

16.kolo, Jihomoravský | Vyškov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dědice vyloupily Brankovice


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

     

V prvním poločase byl vidět vyrovnaný průběh hry se šancemi na obou stranách. Vedení se ujali hosté, když po laciné ztrátě domácích na soupeřově vápně využili brejk dva na jednoho a pro hostujícího útočníka nebyl problém skórovat do prázdné branky. Domácí ale odpověděli vzápětí, když se kombinací dostali do soupeřova vápna a hostující gólman skluzem pod nohy útočícího hráče daroval domácím penaltu, kterou Novák R. s přehledem proměnil. Za tohoto stavu se šlo do kabin.

 

 

Do druhého poločasu provedli domácí několikero střídání z taktických důvodů, když je druhý den čeká další mistrovské utkání. Tento tah se jim bohužel vymstil. Hosté je začali přehrávat a celý druhý poločas byli lepším týmem. Domácím se na kopačky vkradla nepřesnost, a když už to vypadalo, že by z kloudně založené akce mohlo něco být, selhávali ve finální fázi. Hosté o svém vítězství rozhodli dvěma brankami, když první z nich zakončil hostující útočník střelou pod břevno po krásné rychlé akci a nedal domácímu brankáři šanci. Druhou vstřelil hostující Donnerberger po individuální akci, když se dokázal prosadit mezi dvěma bránícími hráči a jeho střela na kluzkém terénu prošla domácímu brankáři pod rukama. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Brankovice
hráč TJ Brankovice: Dnes jsme dokázali se soupeřem držet krok pouze v prvním poločase. Ten druhý jako bychom zůstali v kabině. Bohužel i takové zápasy se hrají, jen mě mrzí, že když se nedaří fotbalově, že se nedokážeme v takovém zápase kousnout a odbojovat ho.

TJ Sokol Dědice
hráč TJ Sokol Dědice: Dnes se nám zápas vydařil. V prvním poločase se hrál zápas ještě nahoru a dolů. kdy nás domácí několikrát ohrozili, ovšem jejich zakončení bylo nepřesné. Ve druhém poločase jsme začali domácí přehrávat a hráli většinou na jejich bránu. Dvě vstřelené branky byly vyústěním naší převahy. Skóre mohlo být ještě vyšší, ale další dvě 100 % šancí zůstaly nevyužity.



Sestavy


TJ Sokol Brankovice
V. Škroba [-] - M. Kremz [-] , P. Tichý [-] , R. Pinkava [-] , R. Verner [-] - M. Havránek [-] , R. Novák [-] , M. Tylšar [-] , M. Navrátil [-] - M. Posolda [-] , J. Navrátil [-]

TJ Sokol Dědice
M. Vymazal [-] - T. Sochor [-] , P. Jenáček [-] , J. Sychra [-] , M. Rusňák [-] - M. Höfer [-] , P. Donneberger [-] , L. Šmerda [-] , L. Usnul [-] - M. Höfer [-] , M. Lukášek [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.