Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.04.2015 10:00

16.kolo, Jihomoravský | Vyškov | IV. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ježkovice doma vyhrály


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Po neurovnaném začátku plném nepřesností na obou stranách převzali domací iniciativu. Svoji typickou kombinační hrou dokázali doma vyhrát. Jěžkovice měly několik gólových příležitostí. Za první poločas se jim podařilo proměnit hned tři z nich a do kabiny odcházeli domácí s větším klidem.

 

V druhém poločase byl průběh hry podobný. I když hosté hrozili ze standartních situací a střel z dálky. Žádná z nich však brankou neskončila. V 70. minutě domácí zvýšili skóre na 4:0 z pokutového kopu. Hosté však nepřestali hrát a měli několik gólových příležitostí. Skóre už se však neměnilo.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Ježkovice
Jan Hampl (hráč TJ Sokol Ježkovice): Nástup do zápasu jsme jako obvykle podcenili, ale po vstřeleném gólu jsme začali kombinovat a uklidnili jsme naši hru. Do konce poločasu nám tam spadly ještě dva góly a do kabiny jsme odcházeli se slušným náskokem. Jak už to tak bývá, tak druhý poločas jsme podcenili. Ke klidu nám hodně pomohla penalta. S výkonem celého mužstva jsem spokojen. Skóre mohlo být i vyšší, ale vyložené šance jsme neproměnili. Doufám, že v podobném duchu budeme pokračovat i v dalších zápasech.




Sestavy


TJ Sokol Ježkovice
M. Fürst [-] - Z. Kyjovský [-] , J. Jindra [-] , P. Jura [-] (78. P. Pospíšil [-] ) , M. Otevřel [-] - T. Votava [-] , M. Brtníček [-] (85. J. Kummer [-] ) , R. Bobál [-] (75. J. Kozár [-] ) , J. Hampl [-] - A. Rogožan [-] (65. L. Hořava [-] ) , L. Mazal [-] (60. M. Vondřich [-] )


ŽK: 39. T. Votava , 60. M. Brtníček , 70. R. Bobál , 83. Z. Kyjovský .
Místo: Ježkovice.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.