1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2016 17:00

2.kolo, Středočeský | Kolín | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rozhodl jediný gól


Branky


0

Ve vyrovnaném zápase rozhodla jediná branka domácího Michala Pytlouna.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hodnocení zápasu pohledem trenéra Tuklat, Romana Nešpora

Druhé kolo nového ročníku jsme měli nalosovaného silného protivníka, mužstvo Třebovle hrálo minulou sezónu okresní přebor a věděli jsme, že chtějí okamžitě zpátky.

My se naopak od začátku, vlastně od přípravy potýkáme s mnoha zraněními a absencemi hráčů. Ani na domácí zápas se sestava nerodila lehce. Jirka Vébr, Milda Goll, Petr Jambor, David Bazal dlouhodobě zraněný Dominik Binder. Bez těchto hráčů jsme se museli obejít. Naštěstí nám vypomohl David Procházka, který z časových důvodů zatím ohlásil konec kariéry, já pěvně věřím, že si to rozmyslí a bude s námi bojovat.
Ale i přes tyto nepříjemnosti se nám podařilo postavit tým, který je schopný bojovat a vyhrávat. Zápas byl vyrovnaný, první poločas se hra odehrávala hlavně ve středu hřiště, ale počet šancí vyzníval v náš prospěch. Nedokazáli jsme proměnit šanci tři na jednoho a další slibné útoky. Jedinou branku vstřelil v prvním poločase po krásné diagonále tuklatského stopera Michal Pytloun !


Druhý poločas jsme odstartovali další loženou šancí, kterou jsme neproměnili. Soupeř zahrozil z protiútoku a my jsme se pomalu začali, možná až moc, stahovat. Soupeř byl ovšem kvalitní a snažil se vyrovnat, my udržet výhru. Dlouho jsem byl pod tlakem, ale vážnější šance soupeř neměl, dalekonosný střely perfektně lapil brankář Pepa Pazdera… Tlak se ale stupňoval a my jsme dělali chyby. Naštěstí měl parádní den Pepa Pazdera, který nás fantasticky podržel, soupeřovi chytil veškerý jeho vyložený šance a Čechie v infarktovém závěru udržel čisté konto a mohla slavit 3 vele-důležité body!  Hlavní hrdinou utkání se stal náš brankář Pepa Pazdera!

Další utkání odehrajeme v Tismicích, kde nás nečeká nic lehkého, hlavní náš cíl jsou tři body!



Sestavy


Čechie Tuklaty
J. Pazdera [-] - J. Vyhnal [-] , D. Procházka [-] , M. Procházka [-] , V. Lachman [-] (80. D. Pacovský [-] ) , M. Pytloun [-] , M. Kotala [-] , J. Halgaš [-] , D. Jambor [-] , V. Procházka [-] , R. Nešpor [-]

SK Třebovle
L. Pokorný [-] - P. Šafránek [-] , L. Blaščok [-] , P. Bobek [-] , T. Dušek [-] , V. Hovorka [-] , D. Richter [-] , M. Růžek [-] , D. Šír [-] , J. Janoušek [-] (53. L. Líbal [-] ) , J. Němec [-]

ŽK: 51. M. Kotala .
Počet diváků: 45.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.