Hráčem 18. kola, Okresní přebor Nymburk, se stává...

Datum kola: 23.04.2016

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Martin Hradečný

45%

Celými 45 procenty hlasů se může pochlubit Martin Hradečný z celku Městce Králové. Jeho mužstvo zvítězilo na domácím hřišti nad Kostomlaty 4:0, přičemž se pod čistým kontem a výsledkem celkově významně podepsal svým dobrým defenzivním výkonem, když nepouštěl soupeře do šancí a téměř nechyboval.
VÍCE INFORMACÍ SE O HRÁČI KOLA DOZVÍTE V TRADIČNÍM PÁTEČNÍM ROZHOVORU

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. David Poklop 40%
3. Petr Kukla 8%


0

V osmnáctém kole jsme vydali již tradiční anketu, kde jste mohli svými hlasy vybrat z nejlepší jedenáctky kola svého favorita a dopomoci mu k titulu hráče kola.
V minulém kole mohl toto ocenění slavit Petr Kukla za hattrick během pouhých 37 minut při vítězství 7:0.
Nyní jeho Kovanice prohrály s Přerovem 4:2, přesto vstřelil Kukla obě branky svého týmu a dostal se opět do sestavy kola. S osmi procenty hlasů pak skončil třetí.
Výrazně jej přeskočil David Poklop se 40 procenty hlasů. Jedná se o dalšího fotbalistu z Kovanic, tentokrát však o defenzivního záložníka, který s dobrými myšlenkami rozehrával akce svého týmu a zároveň poctivě zastavoval ty soupeřovy. 
Kdo tedy dokáza získat ještě více hlasů a zarazit dominanci Kovanic v anketě?

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.