FOTO: Nováček v přípravě zaskočil Jižany

0

Vzájemné přípravné utkání před sezónou mají za sebou týmy Ostrava Jih a Koblov. Nováček soutěže vkročil do utkání velmi odvážně a svému soupeři ukázal, že v soutěži určitě do počtu nebude! Za Jižany nově v utkání nastoupil Adam Taraba a Dominik Gloser. Na straně Koblovu naopak naskočil do zápasu bývalý hráč jižanů Filip Matiášek. 

První poločas 

Nováček 1.B třídy vkročil do zápasu velmi aktivně. Už ve 2. minutě se prosadil hostující Trnčík, který se ocitl sám tváří v tvář domácímu brankáři a bez problému otevřel skóre – 0:1. V 5. minutě se po autu dostal k míči Martin Leščák a z voleje srovnal skóre na 1:1. V 16. minutě Koblov zajímavě rozehrál roh, ale následná střela skončila jen na obránci jižanů. Ve 23. minutě po krásné průnikové přihrávce se prosadil opět Koblov, když prostřelil domácího brankáře hostující Šamara – 1:2. Ve 29. minutě se podruhé prosadil Trnčík, dalo by se říci, že brankář domácích nebyl stoprocentně jistý a nepočítal s tím, že by na zadní tyči byl dobře připravený hráč Koblovu a po lehkém doklepnutí se míč kolem ležícího brankář jižanů dokutálel přímo k tyči – 1:3. Odpovědět mohl Martin Leščák, který se snažil obhodit brankáře, ale ten skvěle zakročil a míč vyrazil. Ve 35. minutě se Dominik Gloser protlačil až k pokusu, kdy šel sám na brankáře, píchl si míč, ale brankář ve skluzu Glosera podkopl. Domácím se tedy naskytl pokus na snížení, když měli standartní situaci na hranici vápna a nakonec tuto příležitost využila nová akvizice v dresu jižanů Adam Taraba, který poslal míč přímo k tyči – 2:3.

 

 

 

Druhý poločas 

Hned z kraje druhé půle se hosté dostali opět do dvou gólového náskoku, když se prosadil Kaleta – 2:4. V 58. minutě mohli jižané opět snížit, když se míč dostal ke Gloserovi, ten vyslal zajímavou střelu, ale na bránu bohužel pro domácí nemířila. V 61. minutě už ale jižané snížili, svůj druhý gól dal Adam Taraba, když dorážel míč do prázdné brány. Jen o minutu později se domácím konečně podařilo vyrovnat, když brankář hostů špatně vyhodnotil situaci, když vyběhl a Martin Leščák už měl snadnou úlohu a to jen poslat míč do odkryté brány. Jižané v 67. minutě mohli dokonce otočit, jenže domácí hráč na zadní tyči bránu netrefil. V 72. minutě přišla další velká šance jižanů, když se Adam Taraba ocitl tváří v tvář hostujícímu brankáři, ale jeho lob šel těsně vedle tyče. V 74. minutě dobře zakročil domácí brankář proti hráči Koblovu, který se na něj řítil, ale lehce to odnesl, když mu odkopával míč, tak byl zasažen do nohy. V 92. minutě se nakonec povedlo Koblovu nerozhodné skóre prolomit, dostat se znovu do vedení, když se prosadil Fojtík a jelikož rozhodčí foukl do píšťalky, tak utkání skončilo pro nováčka v soutěži velmi příznivě a jednoznačně ukázal, že se s ním musí počítat.

Koblov po výhrách nad Frýdlantem a Vřesinou tedy zaznamenal i ve svém třetím připraveném utkání další výhru!

 

 

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou