FOTO: Skvělý první poločas Brušperku a sedm kousků od Vítkovic

0

Ve druhém utkání přípravy Vítkovice nastoupily doma na Vistě proti Brušperku. Vítkovice opět v přípravě zkoušely mladé hráče z béčka či devatenáctky. První poločas nebyl takový, jaký by si trenér Štverka představoval, ale přeci jen jde o přípravu. Ve druhé půli už Vítkovice převzaly iniciativu a díky příchodu čerstvých hráčů utkání otočily a nakonec také dotáhly do vítězného konce.

První poločas 

Průběh byl dosti zmatečný, jelikož Brušperk byl dobře srovnaný, tak se vítkovičtí neměli možnost dostávat do rychlých brejků ani se jim nedařilo zakládat útoky po stranách. První gól vstřelil Brušperk, poté co byl zasažen obránce Vítkovic do hlavy míčem, tak jeden z hráčů Brušperku nepokračoval, ale ostatní ano a jelikož i vítkovičtí byli rozhození, tak bylo pro hosty jednoduché dorazit míč do prázdné brány. Vítkovičtí se k přímému ohrožení branky nedostali, ale přesto skórovali, když byl v pokutovém území faulován Eke a poté byla nařízená penalta, kterou vítkovičtí proměnili a poté už se jen ozval hvizd a první půle skončila.

 

Druhý poločas 

Velmi aktivní druhý poločas, hlavně po příchodu nových hráčů na hřiště, hru oživila výhradně dvojice Prince a Enebi. V 63. minutě se k odraženému míči dostal Eke, zachoval chladnou hlavu a nádherným lobem překvapil i hostujícího brankáře – 2:1. V 66. minutě po dobrém míči pod sebe do vápna a skvělém náběhu Prince Vítkovice přidaly další branku – 3:1. Hostům docházela síla a tahali nohy, z čehož těžili hráči Vítkovic, kteří hlavně rychlými přechody po stranách dělali hráčům Brušperku problém. V 71. minutě se dokázal uvolnit od obránců Prince a nakopnout míč přímo do vápna, kde našel svého spoluhráče a ten míč uklidil do brány – 4:1. V 77. minutě dostal skvělou průnikovou přihrávku Enebi a s brankářem hostů poté už tváří v tvář neměl potíže – 5:1. V 84. minutě po třech zahozených šancích se dokázal prosadit Denis Nieslanik, když dostal skvělou přihrávku za obranu a položil si brankáře, poté už jen poslal míč do prázdné brány – 6:1. Nieslanik to konečně dokázal odšpuntoval, jelikož hned o dvě minuty později po nahrávce Enebiho přidal svou druhou branku – 7:1. Vítkovice tedy zvládly úspěšně i druhé utkání přípravy.

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou