FOTO: Na úvod sezóny Hlubinu čeká opět Hať a kdo dál?

0

Přinášíme vám rozpis utkání hlubinské rezervy společně s předchozími bilancemi z minulé sezóny.

Program Hlubiny B

 

Hať – Hlubina B   11.8 17:00

Hlubina B – Šilheřovice   18.8 16:30

Věřňovice – Hlubina B   25.8 16:30

Hlubina B – Ostrava Jih   1.9 16:00

Petřkovice - Hlubina B   7.9 16:00

Hlubina B - Slavoj Rychvald   15. 9 16:00

Koblov - Hlubina B   21. 9 15:30

Hlubina B – Markvartovice   29. 9 15:30

Záblatí - Hlubina B   5. 10 15:00

Hlubina B – Darkovice  13. 10 15:00

Hrabová - Hlubina B  19. 10 14:30

Hlubina B - TJ Vřesina   27. 10 14:30

Petřvald - Hlubina B  2. 11 14:00

 

Hned na začátek čeká na hlubinské opět Hať, stejně jako v minulém ročníku. Tehdy hlubinští vyhráli vysoko 7:0. Druhé utkání už tak jednoznačné nebylo a ani nepřineslo tolik branek, co ale přineslo, tak odchod kameramana, který měl dělat záznam z utkání, ten odešel okolo 70. minuty, což vyvolalo určité ohlasy, ať už ze strany hlubinského týmu nebo dalších týmů v soutěži. Utkání nakonec skončilo nerozhodně 1:1.

 

Ve druhém kole čeká na svěřence staronového trenéra Bohuše Kelera tým Šilheřovic. Nic jednoduchého to pro trenéra Kelera nebude, v minulém ročníku Hlubinská rezerva dvakrát se Šilheřovicemi prohráli a tudíž to není pro Hlubinu dvakrát oblíbený soupeř.

 

Ve třetím kole se hlubiňáci poprvé utkají s nováčkem a to s Věřňovicemi, které se nechali přeřadit ze skupiny C.

 

Ve čtvrtém kole velmi zajímavý souboj s týmem Ostrava Jih. Tyto utkání jsou plné branek a emocí, což tomu dodává šťávu. Co se týče bilance z minulého ročníku, tak obě utkání našly svého vítěze, první utkání těsně vyhráli hlubinští o jeden gól a v tom druhém přeci jen o dva góly přestříleli jižané svého soupeře.

 

Minulý ročník se hlubiňáci s Petřkovicemi utkali hned ve druhém kole, velmi vyrovnané utkání přineslo jedinou branku a výhru Hlubiny. Druhé utkání bylo téměř totožné s tím rozdílem, že jedinou branku tentokráte vstřelili Petřkovice.

 

S Rychvaldem šlo o těsnou partii, která v prvním utkání po vyrovnaném průběhu přinesla vítězství Hlubiny 2:1. Ve druhém utkání opět vyrovnaný průběh přinesl remízu 1:1.

 

V sedmém kole přivítá další nováček Koblov Hlubinu na svém hřišti. Od Koblovu se toho dá hodně očekávat a tudíž jsme napjatí jak toto utkání dopadne.

 

V osmém kole se hlubinští střetnou s týmem Markvartovic, se kterými v prvním utkání uplynulého ročníku sehráli docela slušné utkání, které bylo na obou stranách vyrovnané, ale přesto přineslo jednu branku, ze které se radovali Markvartovice. Druhé utkání už bylo jasnější a hlubinští si odvezli tři body za výhru 3:1.

 

Se Záblatím přinesl uplynulý ročník dva rozdílné scénáře, ale pokaždé se radovali hlubiňáci. V tom prvním vyrovnaná partie dvou týmů z předních příček, kde nakonec na půdě Záblatí bodovali hlubinští po jediné brance Sztasaka. Druhé utkání nabídlo skvělou ofenzivní podívanou, když už po první půli hlubinští vedli 5:0, ale nutno podotknout že záblatští spálili spoustu šancí. Druhá půle přinesla ještě více branek a utkání skončilo 11:2 pro Hlubinu.

 

Dvě utkání s Darkovicemi pokaždé výhra o dvě branky pro hlubinské přinesl minulý ročník.

 

Hrabová většinou usiluje o přední příčky, bohužel letos se po většinu sezóny trápila, ale v prvním utkání Hlubině zdárně vzdorovali, přesto ale hlubinští dokázali utkání dotáhnout do vítězného konce. Ve druhém utkání už hlubinští měli zápas pod větší kontrolou a vyhráli jednoznačně 3:0.

 

Dvě utkání s Vřesinou přinesly doopravdy ofenzivní hody. V prvním utkání vřesinští přestříleli Hlubinu a vyhráli 8:2. Ve druhém utkání hlubinští potupnou prohru svému soupeři vrátili a vyhráli 6:2.

 

Na závěr podzimu na hlubinské čeká třetí nováček v soutěži a to Petřvald. I tentokráte to bude pro Hlubinu venkovní utkání.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou