Brankář neodmyslitelná součást každého úspěšného týmu

0

Můžete mít dobrý útok či obranu, ale vždy je potřeba ta zeď, která vás podrží, když to nejvíce potřebujete. Ukážeme si tedy, jak si vedli brankáři v 1.B třídě skupině B.

Zbyněk Hypš – Třiačtyřicetiletý brankář klubu MFK Vítkovice B byl jedním z hlavních pilířů úspěchu vítkovického klubu, který si dokráčel v této sezóně pro titul a vytoužený postup. Ze všeho brankářů si vedl nejlépe a nadále by chtěl v kariéře pokračovat.

 

24 zápasu

2160minut

10 čistých kont

 

 

Viktor Bůžek – Brankář Markvartovic předváděl v průběhu sezóny velmi dobré výkony a podpořil tím docela pěkné umístění svého týmu, když Markvartovice skončily na 5 místě.

 

22 zápasů

1980 minut

7 čistých kont

 

 

Petr Chudý – brankář Hlubiny byl častokrát oporou svého týmu a také díky jeho přispění měla Hlubina druhou nejlepší obranu ligy!

 

18 zápasů

1495 minut

6 čistých kont

 

 

Patrik Kollar – Přestože hlavní zbraní Záblatí byla skvělá ofenzíva, ve které bylo Záblatí nejlepší v soutěži, ale i Patrik několikrát svůj tým podržel, přestože Záblatí opět skončilo na druhém místě.

 

18 zápasů

1620 minut

4 čisté konta

 

 

Vladimír Drobec (Šilheřovice/Hať) – Přestože chytat většinu sezóny v týmu, který hraje o záchranu není určitě žádný med, ale přesto Vladimír několikrát svůj tým podržel.

 

23 zápasů

2070minut

3 čistá konta

 

 

Štěpán Chlappek – brankář Darkovic také častokrát předváděl skvělé výkony, jeho tým se nakonec dokázal zachránit a jedním z hlavních darkovických hrdinů byl určitě i Štěpán.

 

23 zápasů

2058minut

3 čistá konta

 

 

Jan Šráček – Brankář Petřkovic odchytal většinu zápasů a také předváděl velmi dobré výkony. Jeho tým nakonec skončil na 6. místě.

 

22 zápasů

1892minut

3 čistá konta

 

 

Libor Galvas (SK Třebovice/TJ Velká Polom) – Libor předváděl po většinu sezóny velmi dobré výkony.

 

16 zápasů

1374minut

2 čistá konta

 

 

Jan Bukovec (TJ Vřesina) – Přestože vřesinští spokojeni s umístěním v této sezoně i s celou sezónou spokojeni nejsou, tak je alespoň mohou těšit velmi dobré výkony brankáře Bukovce.

 

14 zápasů

1138minut

2 čistá konta

 

 

Jindřich Ritter - Zaskakující brankář Hlubiny několikrát svůj tým podržel a i přestože neodchytal tolik zápasů jako jeho kolega Petr Chudý, tak vždy dokázal svému týmu v nouzi pomoct a vytáhnout několik skvělých zákroků.

 

12 zápasů

871 minut

2 čistá konta

 

 

Petr Šenkeřík - zaskakující brankář Markvartovic i přestože se dostal do brány pouze čtyřikrát, tak dokázal vychytat dvě čistá konta a předvést několik výborných zákroků –

 

4 zápasy

290minut

2 čistá konta

 

 

Michal Chodura – přestože Hrabová v letošní sezóně zažívala doopravdy krušné chvíle a se sezónou její hráči či fanoušci nemůžou být spokojeni, tak brankář Chodura několik svůj tým v těchto chvílich podržel a byl jedním z těch lepších, co letos Hrabová nabídla.

 

21 zápasů

1890minut

1 čisté konto

 

 

Ondřej Botur – Někdo může říci, že Ondřej má pouze jedno čisté konto, ale jinak tento brankář Rychvaldu předváděl famózní výkony a častokrát v bráně čaroval a i díky jeho výkonům skončil Rychvald na čtvrté příčce!

 

21 zápasů

1890minut

1 čisté konto

 

 

Tomáš Köhler – I Šilheřovice se snažily do posledních zápasů vyhnout sestupové příčce, což se jim nakonec povedlo a velmi dobrými výkony k tomu přispěl i brankář Köhler.

 

13 zápasů

1170minut

1 čisté konto

 

 

Radomír Zmija (SK Třebovice) – Třebovice se sice se soutěží loučí a s nimi i brankář Zmija, ale i tento brankář několikrát doslova čaroval, nakonec si připsal i jedno čisté konto, ale bohužel zachránit se Třebovicím nepovedlo.

 

12 zápasů

1067minut

1 čisté konto

 

 

Jan Thiemel – Přestože Jan nedostal tolik příležitostí, kolik by si asi představoval, ale i tak předváděl velmi dobré výkony v dosti houpačkové sezóně Velké Polomi.

 

9 utkání

688minut

1 čisté konto

 

 

Matyáš Selník – Náhradní brankář Darkovic dostal sice prostor jen ve čtyřech utkáních, ale i tam byl velmi platný.

 

4 zápasy

282 minut

1 čisté konto

 

 

Tomáš Pavlík – Že Vítkovice mohou počítat i na mladé hráče zjistili už během minulé sezóny, kdy béčka Vítkovic převzal Vítězslav Mooc. Od té doby tvoří tým z větší části dorostenci a i mladý brankář Pavlík, který dostal sice prostor jen dvakrát před zkušenějším kolegou, ale i v těchto zápasech předváděl skvělé výkony, jednou vychytal Hlubinu a jednou dokonce si připsal čisté konto.

 

2 zápasy

180minut

1 čisté konto

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou