Koloveč si zahraje MOL Cup, ve finále Poháru PKFS přetlačila Horšovský Týn

0

Středeční finále nabídlo střet dvou týmů, které paralelně soupeří v soutěži o druhou místenku v krajském přeboru. Na hřišti si tak nikdo nedal nic zadarmo a k vidění bylo spousta šancí a samozřejmě takě gólů.

Ve finále Poháru PKFS, které se hrálo na hřišti Kolovče uspěl právě Slavoj, který svého soka z 1.A třídy porazil 4:1. Když se vedení ujal už v úvodu zápasu a to si udržel až do závěrečného hvizdu.

 

Hodnocení trenéra Kolovče Martina Steinbrückera:

"Zápas pro nás začal výborně, protože už v první minutě jsme vedli. Po chybě hostujícího obránce to tam dobře vyřešil David Tumpach a dal to před prázdnou bránu Rosťovi Duchoňovi. Zbytek prvního poločasu pak byl vyrovnaný, nám se podařilo zvýšit na 2:0 po gólu Lukáše Tumpacha. V kabině jsme si ale něco říct museli, protože tam hráči soupeře měli minimálně dvě tutovky. Řekli jsme si, co chceme zlepšit a druhý poločas byl pro diváka dobrý zážitek, protože se střídaly šance na obou stranách. My jsme ale byli efektivnější a díky tomu jsme vyhráli. Zápas se střelecky povedl Rosťovi Duchoňovi. Bylo to vyvrcholení poháru, takže jsem rád, že jsme to zvládli. Trošku jsme se nastartovali na vítěznou vlnu po těch 4 porážkách soutěži a věřím, že v neděli uděláme ten předposlední krok a porazíme doma Kralovice."

 

Hodnocení hráče Horšovského Týnu Ondřeje Chrže:

"Do zápasu jsme kvůli absencím nastoupili v pozměněné sestavě. Jelikož se jednalo o finále poháru, chtěli jsme si utkání užít. Bohužel jsme v první půl hodině inkasovali hned dvakrát, to samozřejmě soupeře povzbudilo. My jsme ale přesto v prvním poločase předvedli kvalitní výkon, škoda jen, že jsme svých šancí nevyužili a skóre nesrovnali. Na konci poločasu ještě brankář Bohuslav chytil domácímu Lucákovi penatu a my jsme věřili dál, že stav zápasu otočíme, protože si myslím, že jsme v prvním poločase byli o kousek lepším týmem na place. Druhý poločas ale začal stejně jako ten první, obdrželi jsme smolný gól, který jsme si tečovali do brány sami. Během zápasu jsme měli nespočet šancí, marně hledám zápas ve kterém jsme měli tolik příležitostí ke vstřelení branky. Po tom co Falout trefil z přímého kopu tyč už se zdálo, že branka Kolovče je pro nás zakletá. Falout ale v 62. minutě napřáhl ze střední vzdálenosti a prostřelil brankáře Knopfa. Během poslední půl hodiny si oba týmy vytvořily šance, ale tečku za zápasem udělal v 88. minutě Kadlec, který se trefil z přímého kopu. Závěrem bych chtěl poděkovat našim divákům za podporu a rozhodčím za suverénní a kvalitní výkon, gratuluji také soupeři k získání poháru PKFS."


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou