Hodnocení podzimu #10 SK HUHTAMAKI OKŘÍŠKY

0

Dámy a pánové, vážení čtenáři, naše redakce se rozhodla pro vás udělat krátké zhodnocení podzimu. Po jednotlivých týmech vás seznámíme s ohlasem trenérů po podzimní části sezóny.

Desáté skončili na podzim Okříšky.

V letošní sezóně si fotbalisté Okříšek připsali 10 bodů za 2 výhry, 4 remízy a 4 prohry. Skóre měli fotbalisté Huhtamaki16:18

Tým Okříšek odehrál 10 utkání.

 

Ohlas trenéra : Vladimír Hekerle

 Hodnoceni podzimní sezony z naší strany nemůže

být pozitivní. S ohledem, jak se sezona vyvíjela, jsme měli mít bodů daleko víc. Naši největší slabinou bylo neproměňování gólových šancí, které jsme řešili strašně zbrkle a nepřesně, i když jsme se do šancí dostávali docela dost. V obraně jsme, na můj vkus, někdy dělali moc nevynucených chyb, které nás stály body. Jinak klukům nemůžu nic vytknout, co se týče nasazení a bojovnosti. Do budoucna ale musíme řadu věcí zlepšit. 

 

Nejlepší hráči: 

 Nechtěl bych někoho vyzdvihovat, výsledky jsou práce nás všech.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou