Hodnocení podzimu #6 TJ SAPELI POLNÁ

0

Dámy a pánové, vážení čtenáři, naše redakce se rozhodla pro vás udělat krátké zhodnocení podzimu. Po jednotlivých týmech vás seznámíme s ohlasem trenérů po podzimní části sezóny.

Šestým týmem podzimu se stal tým ze Stáje, TJ Sapeli Polná

V letošní sezóně si tým Sapeli připsal 14 bodů za 3 výher, 5 remízy a 2 prohry. Skóre měl tým ze Stáje 23:21.

Sapeláci odehráli všech 10 utkání.

 

 

Ohlas trenéra: Jiří Babínek

Do soutěže jsme vstupovali s cílem pohybovat se do 6. místa tabulky, což jsme po odehraných deseti kolech sice splnili, ale ke spokojenosti nám chybí minimálně šest bodů.

Hned v prvním kole jsme doma nedokázali porazit Šebkovice /1-1/, poté jsme prohráli v Chotěboři/3-1/, kde jsme hráli již od třicáté minuty v deseti, to byl ještě vyrovnaný stav. Následovaly další dvě remízy doma s Přibyslaví /0-0/ a v Okříškách /4-4/. Takže po prvních čtyřech kolech jsme měli tři body za tři remízy. Zatímco s Šebkovicemi nás potopil náš gólman, v Chotěboři nám dvě branky vstřelil v druhé půli hráč, který měl v první půli dostat také dvě žluté. S Přibyslaví doma nám sudí neuznal regulérní gól, v Okříškách se znovu nedařilo našemu brankáři, navíc domácí vyrovnali z vymyšlené penalty.

Potom přišlo vydřené vítězství s Žirovnicí/4-3/, jasná prohra ve Velmezu/5-2/ a velmi šťastný bod z 90. minuty s Novou Vsí /2-2/. Následovala jasná výhra na Bedřichově /5-2/, další výhra doma s Náměští /3-0/ a v desátém kole remíza v Třebíči , když jsme inkasovali v 88. minutě po faulu na našeho stopera. Jsem přesvědčený že jsme měli utkání s Šebkovicemi, Přibyslaví a Okříškami měli zvládnout a získat o šest bodů víc. V Třebíči remíza odpovídá, byť vyrovnání přišlo v samotném závěru a neregulérní cestou.

Máme za sebou zvláštní, navíc neúplný podzim. Potýkají se s tím všechny týmy a musejí to zvládnout.

V 10 utkáních jsme prostřídali 25 hráčů, jen v obraně jich bylo 11!!! Chyběly dlouholeté opory a na počtu inkasovaných branek to bylo znát / P. Tržil odehrál pouze 1 utkání, P. Barák 3, H. Flekal 4 a tak bychom mohli pokračovat. Celkem kompaktní byla záloha a zčásti se to dá říci i o útoku. V ofenzivě to bylo docela dobré, vstřelili jsme 23 gólů, ale 21 inkasovali. Máme tedy na čem pracovat. Střelecky se nejvíce dařilo F. Dvořáčkovi se 7 góly, Dominik Skotar a Ondra Částka jich dali pět.

Musím říct, že i po nevydařených prvních čtyřech kolech byla v hráčích velká chuť vyhrát, což se nakonec podařilo v těžkém utkání s Žirovnicí a to byl odrazový můstek ke zlepšování výkonů.

Nejlepší hráči:

Dá se říci, že prakticky všichni hráči se snažili odvést maximum, velkým problémem byla zranění , karantény, zaměstnání atd. Pokud bych měl říci několik jmen, která zaslouží vyzdvihnout, tak by to určitě byli kapitán týmu Filip Dvořáček, Míla Brabec, Ondra Přibyl a Tomáš Reiterman.

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou