Hodnocení podzimu #3 TJ DÁLNICE SPEŘICE

0

Dámy a pánové, vážení čtenáři, naše redakce se rozhodla pro vás udělat krátké zhodnocení podzimu. Po jednotlivých týmech vás seznámíme s ohlasem trenérů po podzimní části sezóny.

Třetím týmem podzimu se stal tým od dálnice, TJ Dálnice Speřice.

V letošní sezóně si Speřice připsaly 19 bodů za 6 výher, 1 remízu a 2 prohry. Skóre měly Speřice kladné 22:8.

Speřice odehrály 9 utkání.

Ohlas trenéra: Jiří Holenda starší.

Začátek soutěže nám vyšel na výbornou, oba domácí zápasy jsme vyhráli, což kluky nabudilo k vyšším příčkám soutěže. Už před sezonou jsem chtěl, aby kluci byli nejhůře do 3. místa, což se zatím plní, je škoda, jaká je aktuální situace, protože ta soutěž měla více kvalitních týmu než jsme my, ale když se vrátíme k zápasům zavítali jsme na půdu rezervy Velkého Meziříčí tam přišlo bohužel první zaváhání. Byli jsme rádi za bod. Poté přišla dohrávka v Okříškách,kde jsme zvládli velmi těžký zápas. První porážka nás potkala na Bedřichově,kde kluci hráli špatně nevycházelo nám nic, ale i přes to si kluci vytvořili několik šancí,ale porážka bohužel přišla. Domácí zápas s Náměstí je vždy těžký, je to zápas dvou útočných týmu,ale kluci to zvládli s přehledem a byli jasně lepší a zasloužili si vítězství. Poté si kluci zastříleli v Třebíči,která zažila výborný start,ale pak se ji přestalo dařit. Byl to těžký zápas na hodně těžkém terénu. Poté přišlo derby s Pelhřimovem,které kluci bohužel nezvládli. Je to velká škoda,ale Pelhřimov to zvládl lépe takticky i v hlavě. Rozhodla jediná chyba zápasu, bohužel na naši straně. Hned další kolo přišlo další derby s Ledčí a taky poslední na podzim, zápas mnoha šancí hlavně na naší straně myslím,že jsme vyhráli zaslouženě. Bohužel,ale je nespokojenost za podzimní část mohlo být více bodů,ale mrzí mě i herní výkyvy jednou vyhrajete s dobrým výkonem a potom se prohraje na posledním. Je to v hlavách chtěli bysme na tom zapracovat a do jarní části přijít silnější.

Nejlepší hráči:

Nejlepší hráči to se nedá nikdy moc hodnotit, sice máme v týmu nejlepšího střelce,ale na gólu se podílí každý hráč na hřišti i mimo něj.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou