Rozběhly se boje v pivovary Lobkowicz esport lize

0

Hráči již reprezentují své reálné kluby ve hře FIFA 2020 a navíc bojují o pivní ceny od partnera soutěže, kterým je společnost Pivovary Lobkowicz Group (PLG - 7 regionálních pivovarů: Rychtář, Klášter, Ježek, Vysoký Chlumec, Uherský Brod, Černá Hora, Protivín-Platan).

Ve skupinách již probíhají tuhé boje o každý metr virtuálního fotbalové hřiště. Hraje se o hodně. Vítěz každé skupina získá odměnu od Pivovary Lobkowicz Group a navíc bude mít možnost sehrát přátelský zápas s jedním z profesionálních esport hráčů z naší republiky. Již jistým hráčem je T9Laky, se kterým jsme přinesli zajímavý rozhovor.

 

Rozhovor si můžete přečíst zde.

 

Na stránkách fotbalunas.cz naleznete přehled všech skupin Pivovary Lobkowicz esport ligy. Připomínáme, že esport liga není zajímavá pouze pro hráče reprezentující svůj klub. I k této soutěži totiž probíhá populární Tipovačka. 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou