Rezervy Sušice a Lub namočeny v sestupových vodách. Zachrání na jaře nepovedený podzim?

0

V okresním přeboru byly letos k vidění zajímavé výsledky, některé týmy překvapily a vyšvihly se do horních pater tabulky, naopak tradiční kluby tápaly. Po podzimu obsadily 13. a 12. místo rezervy dvou tradičních klubů.

TJ Sušice B - 13.místo

Velké zklamání může panovat v týmu rezervy Sušice, která doplatila na podzim na úzký kádr A-týmu, kteří nemohli rezervu doplňovat. V důsledku toho se do kádru B-týmu začali zapojovat dorostenci, což může být v budoucnu ku prospěchu. Na podzim nasbírala Sušice 8 bodů. Velkým problémem bylo střílení branek, jejich útok je totiž po podzimu druhý nejhorší. Konkrétně nastříleli hráči rezervy Sušice 18 branek. I obrana zrovna nezářila, na podzim inkasovala 43 branek, což z ní děla druhou nejhorší obranu soutěže.

Nejlepším střelcem týmu je se 3 brankami Petr Sotona.

Šance na záchranu podle redaktora: Podle mých informací se situace v klubu lepší. Nastoupilo nové vedení, zároveň i hráčský kádr A-týmu vypadá značně lépe, proto rezervu budou moci doplňovat hráči, kteří se nedostanou do sestavy A-týmu. Myslím si, že se na jaře tým zvedne a zachrání se.

Luby B - 12. místo

Více v klidu mohou být v Lubech. Jejich rezerva sice na podzim v okresním přeboru moc neválela, přesto má na předposlední Sušici náskok 5 bodů. Celkem nahráli 13 bodů a na týmy před nimi ztrácí minimální počet bodů. Na podzim nastříleli 22 branek, což je slušný počin. Velkou mírou se o to postaral Přemysl Voráček, záložník Lub, který nastřílel 10 branek. Špatně si nevedla ani obrana, která inkasovala 31 branek.

Myslím si, že Lubská rezerva nebude na jaře o záchranu vůbec bojovat. Na jaře ještě nějaké body v Lubech nahrajou a vyhoupnou se do prostřed tabulky.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou