AFK Pečky oslaví 110. výročí zápasem s Realem Top Praha

0

Fotbalový klub AFK Pečky slaví 110 let od svého založení. Na sobotu 15. září 2018 připravil klub bohatý program a všichni fanoušci a příznivci kulatého nesmyslu jsou srdečně zváni.

Vše začne v 11 hodin. V přátelském utkání nastoupí tým AFK proti týmu osobností - Real Top Praha. "Prozatím bohužel nevíme, kdo se v dresu soupeře u nás představí. Při pohledu na jmenný seznam hráčů Realu Top Praha je ale již nyní jasné, že se mají návštěvníci utkání nač těšit", zve fanoušky jménem pořadatelů Štěpán Růžička.  V dresu AFK nastoupí bývalí i současní hráči AFK.

 

Utkání s Realem Top Praha nebude jen o fotbale, ale bude mít i charitativní podtext.  Po tomto utkání budou moci hosté posedět u živé hudby v rytmu country

 

Od 16 hodin je na programu mistrovské utkání PRODIET I.B třídy. "A" mužstvo AFK nastoupí proti mužstvu FC Bílé Podolí

 

Od 20 hodin začne hudební zábava. Jako první se na pódiu představí kapela Green Day revival. Po této kapele zahraje své hity oblíbená skupina Telegraf.

 

Veškeré informace naleznete na speciální webové stránce https://110letafkpecky.webnode.cz či na Facebooku AFK Pečky.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou