Hodnocení sezóny 2017/18: Sokol Bobrová

0

O zhodnocení sezóny jsme poprosili Miroslava Roháčka.

Do sezóny jsme šli s tím, že bychom se nějakým způsobem chtěli porvat o postup do 1.B třídy. Začátek sezóny nám vycházel vcelku dobře až do prohry v Hamrech, od které se naše výsledky zhoršili a ztratili jsme zde spoustu bodů.

 

Ovšem jako nejhorší zápas podzimní části bych označil prohru 1:5 v Borech, v tomto zápase jsme se již nejspíš viděli v zimní přestávce, ale soupeř k zápasu přistoupil odlišným způsobem. 

 

Jarní část sezóny jsme také neodehráli špatně, problém nastal až někdy od 22. či 23. kola, kdy jsme kvůli zraněním a vysoké absenci museli jezdit na zápasy ve 12 a celkově jsme sestavu všemožně lepili, nebylo to vůbec nic lehkého.

 

Za sebe mohu říci, že bychom byli raději za umístění na přednějších příčkách, než je naše konečné 6. místo. Končíme sezónu sice s pozitivním skórem 63:62, ovšem na můj vkus jsme obdrželi příliš velké množství často velmi zbytečných gólů. Pouze 5 týmů v soutěži obdrželo více gólů, než my a to musíme do další sezóny určitě zlepšit.

 

Z hlediska vstřelených branek jsme 6. nejlepší a jako velmi pozitivní vnímám i rozložení vstřelených branek mezi více hráčů útočné a záložní řady.

 

S přípravou začínáme 13. července a pokusíme se zapracovat na všech herních dovednostech, především ale na přesnosti přihrávek, autech a rohových kopech.

 

Do příští sezóny hodláme nastoupit s chutí se opět porvat o přední příčky, ale bude to těžké. Bohužel ani na startu nové sezony se nám nevyhnou absence, některé dosti citelné. Musíme se s tím poprat a dát do každého utkání maximum.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou