Písek padl na Strahově s juniorkou Sparty, i přes prohru ale odehrál solidní zápas

0

V dalším přípravném utkání se představil třetiligový Písek v Praze na Strahově proti juniorce Sparty. Pro domácí mladíky to byla generálka před juniorskou ligou, hosté mají na přípravu ještě čtyři týdny.

AC Sparta Praha U21 - FC Písek 2:0 (1:0)

Branky: 25. Špaček, 60. Novotný.

Sestava Písku: Hajdušek (70. Váverka) - Benetka, Rendla, Holý, Hanzlík - Voráček, J. Held, Kočí, Milec, Froněk - Řezáč. (Střídali: Hrachovec, Kulík, Zeman, Kasík, Grobár a Skála.)

 

Od úvodního hvizdu se hrál velmi dobrý fotbal plný pohybu a nasazení. Sparta se snažila rychlou kombinací překvapit dobře bránící hosty, ti naopak využili každou možnost k protiútoku a ohrožení domácí branky. K vidění byl zajímavý kvalitní duel s řadou brankových situací. Jednu z nich v 25. minutě Sparta po chybě v rozehrávce Písku využila a šla Špačkem do vedení. Hosté měli také celou řadu dobrých šancí ke skórování, ale jejich koncovka byla nepřesná nebo je vychytal výborný gólman Bačkovský. Ty největší šance zahodili Řezáč a Froněk, v brance neskončily ani nadějné střely Kočího a Milce. Přestože oba týmy ve druhé půli prostřídaly své sestavy, nadále se hrál slušný fotbal v dobrém tempu a brankáři se nenudili. Stav se ale měnil již jen v 60. minutě, kdy se technickou střelou prezentoval domácí Novotný a upravil na konečných 2:0. 

 

Trenér FC Písek Rostislav Grossmann: „Sehráli jsme z našeho pohledu slušný zápas s velmi kvalitním soupeřem. Ukázal nám celou řadu pozitivních věcí, na druhé straně ještě spoustu nedostatků. Dokázali jsme držet krok po fyzické stránce. Výkony některých hráčů byly velmi dobré, byl vidět i určitý posun v řešení některých herních situacích. Dokážeme si vytvořit i dobré střelecké pozice, bohužel nám zatím úplně nevychází jejich dotažení. v koncovce nám zatím chybí víc klidu a koncentrace."

 

Zdroj: www.fcpisek.cz


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou