Hodnocení podzimní sezóny FC Olší nad Oslavou

0

Redakce portálu fotbalunas.cz se rozhodla pro čtenáře připravit hodnocení podzimní části. Na třetím místě se ve IV. třídě skupině B umístil celek FC Olší nad Oslavou.

V podzimní části sezóny se třetí celek tabulky Olší nad Oslavou prezentovalo výbornými výkony a první prohru si připsalo až v sedmém kole. To na domácím hřišti podlehlo vedoucímu týmu tabulky Březí 0:1. Hra na domácím hřišti se Olší moc nevedla. Ve třech domácích zápasech získalo Olší jen dvě remízy a jednou odešlo poraženo. Na hřištích soupeřů to byla ale jiná písnička. Z pěti zápasů přišly čtyři výhry a jedna remíza. V jarní části soutěže by proto její hráči mohli být tím třetím vzadu, který by mohl překvapit v souboji o vedoucí příčku tabulky. Nejlepším střelcem týmu se stal druhý nejlepší kanonýr soutěže Filippos Kaminaras, který vstřelil sedm branek.

 

V krátkém rozhovoru nám odpověděl na naše otázky trenér Josef Seknička.

 

Jak jste spokojeni s podzimní částí sezóny?

Podzim nám vyšel tak 50 na 50. Z venkovních zápasů jsme dovezli 13 bodů z 15-ti možných, bohužel před domácím publikem jsme vybojovali jen 2 z 9!!! Ani předváděná hra na domácím "place" neměla potřebnou kvalitu!!!

 

S jakým umístěním budete spokojeni na konci sezóny? 

Pokud bychom udrželi třetí příčku i po jarní části byla by to "bomba"!

 

Kdo patřil k oporám týmu?

Největší opora je pro náš tým brankář Jaša! Jako druhého bych jmenoval Kaminarase. Pak zkušení matadoři Nedoma s Chalupou!

Jaša Martin - brankář - dle mého názoru nejlepší gólman této skupiny! Jeho skoro dva metry jsou v naší bráně hodně znát! Má výborný postřeh, hru nohama, zapracoval na vybíhání při centrech. Zkrátka nejdůležitější článek naší sestavy!

Kaminaras Filippos - pravý záložník - náš nejlepší střelec podzimu. Má skvělou střelu, tah na bránu, při stoprocentních šancích dokáže zachovat klid a chladnokrevně zakončit! V zápasech, kdy byl mimo republiku, nám velice chyběl. Nejvíce při naší jediné porážce, doma s Březím! 

 

Kdo myslíte, že postoupí?

Postoupí Březí. Myslím si, že nikdo jiný na III.třídu nemá kvalitu a ani by po případném vítězství ve skupině neměl zájem!

 

Jak budete přes zimu trénovat?

Přes zimu trénujeme jednou týdně ve "velmezu" v tělocvičně od prosince do konce dubna!

 

Kdo si myslíte, že byl nejvýraznějším hráčem soutěže?

Soupeřů jsem si mnoho nevšímal, takže se budu zase opakovat,náš brankář Jaša! Ale přece jeden se mně vryl do paměti, útočník Březí Dostál David!

 

Děkuji za rozhovor


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou