0:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2016 17:00

4.kolo, Divize C, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ani ve čtvrtém zápase nové sezony nenašli fotbalisté Jiskry přemožitele


Branky


0

Po vyrovnaném průběhu dokázali se stoprocentní úspěšností hosté zvládnout penaltový rozstřel. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oběma soupeřům chyběly osvědčené opory, za Ústí nemohl pro zranění nastoupit kapitán Vaňous, ze stejného důvodu nehrála ani největší hvězda domácích Pešír. Úvod zápasu patřil nováčkovi, jeho převaha však končila před pokutovým územím, kde kralovali oba vysocí stopeři Jiskry. První střelu na branku vyslal ústecký Nágl ve 13. min., mířil ale nad stejně jako o chvíli později jeho spoluhráč Opina. Postupem času hosté hru vyrovnali a stále častěji se tlačili před pokutové území soupeře.

V 35. min. se po zisku míče vydal k jednomu ze svých důrazných průniků přes celé hřiště Strnad, dostal se až před vápno, tam ale pálil těsně vedle. V 39. min se po zbytečné ztrátě míče Jiskry ve středu hřiště dostal ke střele domácí Vašut, také tento pokus však neměl správný směr. 

O přestávce musel pro zdravotní indispozici střídat ústecký hrotový hráč Ráb, nahradil ho rychlý Kukla.  V 57. min. překvapil domácího gólmana nečekanou střelou z 25m Nágl, zkušený strážce branky Kopaniny ale na poslední chvíli nadvakrát míč zkrotil. V 60. min. se po přihrávce Součka opřed z vápna do míče Brabec a jeho rána jen o centimetry minula šibenici. Domácí kontrovali v 63. min., kdy v jejich největší příležitosti přestřelil z 12m Mikeš. Závěr zápasu patřil hostům a gól visel na vlásku, v 77. min. pálil z 10m vysoko nad branku Kukla. V 81. min. se neujal ani přímý kop Součka z 20m.

Domácí svoji snahu ukončili po následném protiútoku, kdy střídající Vik mířil z vápna do oblak. Zajímavé utkání uzavřel symbolicky souboj nejvýraznějších hráčů na hřišti, po průniku a střele Strnada poslal duel do prodloužení gólman Švarc. V této disciplíně se svěřencům trenéra Chudého zatím nebývale daří. Všichni aktéři s přehledem uspěli  /postupně Kukla, Opina, Strnad, Nágl, Brabec/, domácího Konečného ve čtvrté sérii skvěle vychytal Krátký a získaný bod navíc znamená, že se Ústí i nadále překvapivě vyhřívá na čele tabulky. 

Příští domácí zápas Jiskry tak bude soubojem vedoucích týmů o první místo. Okresní derby proti Vysokému Mýtu se hraje v sobotu 10. 9. od 17.00 hod. Lepší pozvánku na fotbal asi nelze nabídnout!

 

Autor: Jan Skácel



Sestavy


FC Přední Kopanina
J. Švarc [-] - R. Hemzáček [-] , M. Čihák [-] , T. Bláha [-] , I. Flaks [-] , D. Vašut [-] (52. V. Konečný [-] ) , T. Poláček [-] (78. J. Šíma [-] ) , P. Podkul [-] , D. Průša [-] , R. Melničuk [-] , J. Mikeš [-] (84. Š. Vik [-] )

TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
J. Krátký [-] - M. Brabec [-] , R. Ráb [-] (46. M. Kukla [-] ) , J. Souček [-] (88. V. Heger [-] ) , M. Opina [-] , A. Nágl [-] , P. Falta [-] , P. Langer [-] , J. Strnad [-] , P. Chleboun [-] , M. Coufal [-]

ŽK: 21. D. Vašut - 70. A. Nágl .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Krupa Jan - HANOUSEK Karel, ŠULCOVÁ Lucie.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.