VIDEO, FOTO: Štěchovice si vyšláply na Převýšov a udělaly za podzimem povedenou tečku


Branky


0

Tipéři na fotbalunas.cz nedávali hostům prakticky žádné šance, jenomže Štěchovičtí dokonale překvapili a z převýšovského bahnitého hřiště vydolovali tři body. O góly se postaraly jejich dvě největší ofenzivní zbraně. Více v reportáži.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Novák vyrovnal

Nejtěžší byl pro hráče začátek zápasu, protože Převýšov si na těžký terén zvykl daleko rychleji a hned ve druhé minutě zahrozil po krátké kombinaci Krejčík, jemuž skvělou pozici připravil svým centrem P. Novák, naštěstí pro hosty se ale Krejčík ukopl a netrefil bránu. Druhou větší šancí Převýšova byla akce z jedenácté minuty, když Karalovu střelu jeden z hráčů tečoval mimo tři tyče. Utekly tři minuty a domácí si připsali třetí šanci, P. Novák využil zaváhání Kučery, vyslal do zakončení Krajáka, který neuspěl se střelou z malého vápna. Do akcí se posléze konečně dostali štěchovičtí hráči, pokusy Ciencialy, Halbich či Batky mezi třemi tyčemi neskončily.

 

Ve 25. minutě se dočkali Štěchovičtí gólu, dlouhý aut Kučery se snesl do vápna, nastalé nepřehledné situace využil pohotově Batka, jehož střela si našla cestu přímo mezi tři tyče. Soupeř po inkasované brance přidal a začal se opět dostávat do šancí, ve 32. minutě musel Kučera pohotově sklouznout do běhu P. Nováka, o minutu později pak osamocený T. Labík zakončoval hlavičkou rohový kop těsně vedle. Domácím se vyrovnat podařilo, ve 39. minutě nejprve Soukup vychytal T. Labíka, následoval rohový kop a P. Novák se dočkal gólu.

 

Hřebeček poslal tříbodovou zásilku do Štěchovic

Druhé dějství tolik vzruchu nepřinášelo, na hřišti se sváděl především tuhý boj. Přímý volný kop rozehrával Věchet, ale na Soukupa nevyzrál. Na opačné straně dokázal L. Novák obejít dva protihráče a naservírovat balon Halbichovi, který se po úspěšném zákroku Petra ani v posledním podzimním zápase nedočkal premiérového gólu. Nebezpečně vypadal i další trestňák Věcheta v 67. minutě, balon propadl za zeď přímo k Soukupovi, jenž si dával velký pozor aby balon zachytil.

 

Otočit stav zápasu mohl ve velké šanci T. Labík, ale pouze potvrdil střeleckou nemohoucnost svému mužstva když netrefil bránu. Šok připravil Převýšovu v 74. minutě Hřebeček, naběhl si na skvělou přihrávku Jakobovského a kouzelným zakončením na zadní tyč překonal Petra. Po zbylé minuty zápasu pak hostující hráči vycházeli z pevné obrany a sázeli především na protiútoky. Domácí hráči nemohli na špatném terénu využít kombinace po zemi a tak už se ani oni do další šance nedostali.

 

AUTOR: Michal Kunc/www.fotbalstechovice.cz

VIDEOSESTŘIH



Počet diváků: 150. Rozhodčí: Musil Jiří - HURYCH Jan, TRSKA Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.