2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.11.2016 10:30

15.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jirny porazily i Tachov a přezimují na čele se sedmibodovým náskokem


Branky


0

Lídr tabulky v posledním podzimním zápase nezaváhal, v každé půli dal po brance a radoval se tak ze tří bodů. Další brankou se prosadil nejlepší střelec soutěže Melechovský.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Melechovského 17. gól

Tachovští si "užili" brzkého sobotního vstávání, aby v dopoledním zápase čelili favoritovi soutěže. Ten měl tentokrát k dispozici jen dva hráče do pole na střídání! Rozháraný úvod přinesl postupnou aktivitu Jiren, první velkou šanci ale měli hosté, když po centru Knakala zakončoval Hájovský, ale nad branku. Na druhé straně odpověděl ve 31. minutě Hruška, když svůj přímý kop poslal do břevna Houdkovy branky! Ve 39. minutě už ale tachovský brankár neodolal - Melechovský se ocitl za obranou a v takových situacích se kanonýr soutěže nemýlí - 1:0! Ještě před půlí pálil z trestňáku Vondráček a Houdek musel zasahovat.

Jirny podeváté s čistým kontem

Domácí výhru pojistil po čtvrhodině druhé půle Pokorný, jehož střela skončila až v síti - 2:0. Tachov ve druhém dějství nebezbečný nebyl, naopak v závěru ještě přežil bez újmy Vandasovy tutovky. Houdek vychytal i pokus Dubského, naopak Poráčananin, který nastoupil mezi jirenskými tyčemi, byl bez větší práce. Jirny tak na podzim rozhodně netrpěly mistrovskou kocovinu, doma byly neporazitelné a od počátku se usadily na čelní pozici, nyní jsou to tak opět ony, kdo má nejblíže k zisku titulu. 



Sestavy


SK Viktorie Jirny
F. Poráčanin [-] - M. Parys [-] , L. Hruška [-] , M. Čepelák [-] - O. Kejha [-] , D. Kocourek [-] (89. F. Awuku [-] ) , T. Dubský [-] , P. Vandas [-] , V. Pokorný [-] (78. R. Stöckner [-] ) - A. Melechovský [-] , J. Vondráček [-]

FK Tachov
D. Houdek [-] - J. Matas [-] , D. Hradecký [-] (68. P. Šácha [-] ) , T. Hájovský [-] , M. Folejtar [-] (65. P. Vyleta [-] ) , F. Dvořák [-] (61. I. Butnaru [-] ) , M. Kyndl [-] , M. Hoffmann [-] (52. R. Kropáček [-] ) , T. Habart [-] (72. M. Ruda [-] ) , M. Knakal [-] , M. Mlynařík [-]

ŽK: 60. F. Dvořák .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Šedivka Ondřej - DUJSÍK Jiří, KVAČEK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.