4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2016 10:15

12.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

VIDEO: První šance měli hosté, pak už Chrudim nepřipustila pochybnosti


Branky


24. O. Kesner , 34. L. Dratva (vl.) , 73. J. Krčál , 80. L. Kopecký
0

Domácím pomohla i smolná vlastní branka soupeře, Chrudim roli favorita zvládla.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vlastní gól dopřál domácím náskok

Hořovicko v 10. minutě promnarnilo nadějné příležitosti. Po chybě domácí obrany postupoval na Mrázka sám Březina, chrudimský gólman ale ukázal své kvality a hosté nepropasírovali míč do sítě ani z dorážky. A hned po následném rohu hlavičkoval Zítka, který těsně minul bránu. Z domácí kontroval svou šancí Krčál, i on vřak na Tetourovi ztroskotal. Pak přišel první gól. Dostálek prošel po levé straně a našel k zakončení připraveného Kesnera - 1:0. O deset minut později už to bylo o dvě branky - Mastík připravil pozici pro Kopeckého, jehož nepovedené zakončení dopravil na místo určení, i když saozřejmě nechtěně, hořovický Dratva - 2:0.

Opět dvě branky

Chrudim zápas kontrovala a po brance Krčála, kterému asistoval Štoček, bylo definitivně hotovo - 3:0. Poslední hřebíček zatloukl Kopecký, který se ukázal přesným zakončením k tyči a domácí slavili další tři body. A zaslouženě.

 

VIDEO:

 



Sestavy


MFK Chrudim
L. Mrázek [-] - J. Luptovský [-] , L. Kopecký [-] (88. F. Holeček [-] ) , J. Krčál [-] , O. Kesner [-] , V. Řezníček [-] , P. Drahoš [-] , S. Langr [-] (88. T. Mlynka [-] ) , J. Kučera [-] (85. O. Hauf [-] ) , T. Dostálek [-] (81. P. Tlapák [-] ) , L. Mastík [-] (68. J. Štoček [-] )

SK Hořovice
D. Tetour [-] - V. Zítek [-] (76. J. Mach [-] ) , T. Pelikán [-] , T. Březina [-] , I. Zítka [-] , J. Mojdl [-] (46. M. Krůta [-] ) , J. Bežó [-] , J. Vaníček [-] , M. Nademlejnský [-] , P. Aubrecht [-] (46. A. Rampa [-] ) , L. Dratva [-]

ŽK: 64. O. Kesner - 30. J. Vaníček , 65. J. Bežó , 76. T. Pelikán .
Počet diváků: 210. Rozhodčí: PATÁK Michal - KOŠAN Martin, LANGMAJER Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.