1:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.10.2016 15:30

11.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branková úroda skončila ve 27. minutě. Výhru i v deseti uhájil Vltavín


Branky


0

Vltavín stoupá tabulkou, ve Štěchovicích zvládl pozici lepšího týmu (alespoň dle umístění) potvrdit a díky dobrému úvodu odvezl tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobře rozehraný zápas se pro Vltavín hodně zkomplikoval

Vltavín odstartoval zápas daleko aktivněji a ve třetí minutě vyslal Šípek první střelecký pokus. Hosté zůstali ve svém malém tlaku a po deseti minutách hry šli do vedení, chybu Košaty při odkopu balonu využil posléze jeden z hráčů přízemní přihrávkou na hranici vápna, tam Abena pustil balon na Pozníčka, jehož přesnou střelu k tyči Soukup nestihl vyrazit. Následnou akci o minutu později pak zakončoval Prokeš, lob za vyběhnutého Soukupa zamířil mimo bránu. Další šance na sebe nenechala dlouho čekat, v 17. minutě Kučera namazal do běhu Hodasovi, kterého v tutové šanci Soukup bravurně vychytal. 

 

Hosté se i tak druhého gólu dočkali, ve 23. minutě využil nepřehledné situace ve vápně Hodas a protlačil balon mezi tři tyče. Druhý inkasovaný gól štěchovické hráče probudil, ale Maršálek se hlavičkou neprosadil. To se povedlo až Hřebečkovi ve 27. minutě, ze střední vzdálenosti totiž přesnou střelou nedal Pávkovi žádnou šanci k zákroku. Postupně se do zápasu vloudila i větší agresivita, to když se vzájemně pošťuchovali Kučera s Valíčkem. Druhý jmenovaný si pak nechal o pár minut později udělit druhou žlutou kartu za zákrok na Nováka a své působení na hřišti ukončil ve 39. minutě.

Stav už se neměnil

Druhý poločas se naopak zpočátku lépe vyvíjel pro domácí, alespoň v podobě střeleckých možností. Postupně se neprosadili Hřebeček s Ciencialou. Za Vltavín s podobnou úspěšností odpověděli Hodas s Jandou. Ani střídajícímu Halbichovi se nepodařilo změnit skóre, když zamířil z nadějné pozice přízemní střelou vedle tyče. Hru domácích hráčů kazilo několik nepřesností, občas se pak zlobili při výrocích rozhodčích.

V 78. minutě Štěchovice ve hře o body udržel Soukup, Šípkova střela totiž mířila těsně pod břevno a gólmana řádně protáhla. Jednu z posledních větších šancí domácí nevyužili v 83. minutě, když se Košatovi nepodařilo na hranici malého vápna usměrnit balon mezi tři tyče. Po zbytek zápasu se Vltavín dokázal ubránit a nedal soupeři žádnou šanci na vyrovnání.

 

Autor: Michal Kunc, redaktor TJ Štěchovice

 

 



Sestavy


Povltavská Fotbalová Akademie
M. Soukup [-] - J. Cienciala [-] (61. D. Halbich [-] ) , L. Maršálek [-] , L. Jakobovský [-] , F. Busta [-] , L. Batka [-] , S. Hřebeček [-] , Š. Kučera [-] , T. Bulíř [-] , J. Košata [-] , L. Novák [-] (70. J. Beneš [-] )

FK Loko Vltavín
O. Koblenc [-] - O. Janda [-] , D. Pozníček [-] (92. M. Šmihel [-] ) , H. Prokeš [-] (46. M. Komárek [-] ) , M. Schindler [-] (71. D. Podzimek [-] ) , O. Šípek [-] (90. Š. Maruš [-] ) , M. Uvíra [-] , M. Macháček [-] , B. Abena [-] , J. Hodas [-] (84. R. Macháč [-] ) , V. Valíček [-]

ŽK: 35. Š. Kučera , 36. L. Novák , 72. D. Halbich - 35. V. Valíček , 92. R. Macháč . ČK: 39. V. Valíček .
Počet diváků: 165. Rozhodčí: Čechlovský Ondřej - ŠEDIVKA Ondřej, DRÁBEK Drahoslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.